南韓N號房事件 性虐案涉26萬會員付費收看

1001 回覆
532 Like 28 Dislike
你影到我咪自貼囉柒頭
差咁遠
韓國啲公廁好多窿就係for偷拍 韓國日本性罪行同埋相關法律都係好撚恐怖 12/13歲都唔會衰11
唔明有咩好睇 明明av啲囡正咁多
抵南韓爆疫情,天滅班仆街
原來成人台仲有 你可以入去睇下
不過同呢單比 真係小兒科
呢個地方根本好敗壞

其實除咗樓主講呢單變態野,
好多人唔知本身首爾仲係偷拍之都,
外國有專題講過其實首爾啲旅館同女廁佈滿鏡頭
嚴重程度冠絕全亞洲,連警方都查唔晒

仲有人人都知既大型邪教,
同埋所謂應對疫情做得好既政府其實極度奶共

係kpop韓劇洗晒人腦,
包括洗埋連登仔而家都成日乜都幫晒南韓口
經過條女同意我就覺得無問題既 如果偷拍或者條女send比條仔未經同意真係痴鳩線
見到個post既女仔check下自己條仔有無連登ac 上開成人台貼你出黎 呢D人心理變態 遇到快d分
大部分韓國人冇公德心又冇人性良知
包裝得唔錯
韓劇就好完美咁
樣又假乜都假
由頭到尾我都係覺得少部分人好
韓國娛樂圈咁變態咁多強姦案D男人最後都無事就知幾痴線 韓國仇女程度應該係連登十倍 連提女權都要你死個隻 表面光鮮 實際腐爛不堪
係網上有睇到個記者冇交片,
入到最核心外個房入左都會係咁俾人踢,
根本冇可能,勁多人仲想包庇班畜牲話唔小心,點唔小心到咁多步,仲要好似最外圍個層唔參與話題/冇po片都俾人踢啦

中間留到咁耐嘅冇可能唔小心,根本係勁多韓國人有份睇過扮冇,唔想燒到自己
屌 fb大把呢種呃人嘅招聘廣告啦 都唔知呃左幾多無知少男少女
pin呢個
班明星同埋官員都應該有份係入面 無可能公開名單
咩口味幼蟲係體內,刀削乳房
暗網流出圖咁款
根本就連登仔
又借啲意踩連登
連登最愛既南韓
晒錢睇人強姦是咪on9
唔怪得韓國啲犯罪片咁寫實
真係大量潛在罪犯 總有一個係左右
大量變態
連登仔香港人點口賤 都唔會屌到啲女星要自殺
韓仔網民講啲嘢仲賤好多

同埋好多人成日覺得日本仔就變態
但咁係佢地直接拍av同周圍直接有性玩具店
反而先冇咁抑壓
而韓國全部用kpop韓劇塑造啲oppa好好
冇咁多av, 好多J片就係偷拍嘢嚟

個男權社會背後真相係一堆瘋狂偷拍、n號房事件,
成個社會仲有世越號同一堆大型邪教
而個政府其實又親共
搞搞下南韓自殺率本身直頭亞洲之最
不過一套愛的迫降都可以遮晒呢啲事啦
偷拍嗰啲
蘋果都報過出嚟
可能有啲仲癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞