南韓N號房事件 性虐案涉26萬會員付費收看

1001 回覆
532 Like 28 Dislike
有我反對呢件事
仲有人鬧我 唔分嚴重性
所以我先會話未經當時人要求嘅脅迫
都係施暴同傷害
包括偷拍
反對租屋補習限女!
Roof korean 係獅鳥表表者來
求人不如自救
偷拍係犯罪行為你地可以報黑警(不過要小心啲),
啲人睇偷拍只係代表佢地係潛在犯罪者,
其實老實講係放得上黎,但只係難去check,
就好似咁多AV網都會有一兩條係cp check唔到,
所以由自己做起,睇住有無人想偷拍仲好
又或者堅拒男仔影相拍片仲好
我係唔明點解成班人忽然道德
韓國有人爆出嚟就個個屌花生友要出名單,佢地睇j圖都唔知係強迫定做戲架喎
反而香港有就無人屌,個個more seed link
就算去到南亞都未必報警有用
喺香港都唔會報狗有用

唔係人種問題
入到去果d人都明知d女係被迫
admin直頭講晒點樣呃d女做奴隸 好多都未成年少女
你話你唔知佢地係被迫?
所以
1. 唔係白人問題
2. 唔報警係覺得機制冇用 自保更有用

希望你都了解
其實唔需要鬥慘 每個性別都有自己要面對嘅難處 好難話邊個好啲 邊個冇咁好

喺而家嘅社會下
一個女仔唔係處女,甚至有比較多嘅性經驗就會被好多人覺得污糟 淫蕩
一個女仔衣著比較暴露 鐘意影性感相,就會被人覺得係雞 淫蕩

至於你俾人屈做強姦犯呢件事
其實我都唔會知點解 你自己同當事人溝通下
始終我唔係佢 我唔會知道佢諗咩
進步
起碼當年話要起啲分享嘅朋友底、甚或話睇都同罪係俾人恥笑嘅

沒有真正的香港人
上次都有用

我地走左 係帶埋同車其他女仔
而同行嘅男仔 係有好好保護我地
我只係想帶出去到邊都有變態佬

不論國籍 人種
唔好好似咩去伊朗果啲女話對人好失望咁
又話去埃及坐人順風車 又話人地想姦佢
呢啲基本自我保護都冇

但韓國呢單
女仔太細 可能真係冇法子自我保護
就要靠大人去救佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞