南韓N號房事件 性虐案涉26萬會員付費收看

1001 回覆
532 Like 28 Dislike
咁係因為TVB真係拍得好流
個26萬人都唔知有幾多權貴
比成150萬入會
up
我估之後會拍成電影警世 韓國好興

唉 好慘 見字都覺得痛 cls
港女就係男女不平等既產物黎(港女=/=香港女仔)

唔好講咩社會地位最平等
同一工作水平下,都寧願請個女仔番黎啦
職場上男性有優勢係事實,但亦係平衡番
做女人各種人際上同特別待遇上既優勢,只係呢d平時冇show出黎
呢d學生時代已經睇到,做女仔正正常常實有人追有人搵但仔係另一回事

不過當然,一班冇底線既垃圾狗公都係造就被捧到上天既港女出黎
真啦
自己都有買咪唔撚查

天下警狗一樣黑
其實記者sd番某d地方其他片出黎入去得唔得?上萬條片admin點記得邊條打邊條
變態
好撚變態
比錢睇個啲同拍片個個都係
BB女都搞
韓狗真係劣質人種黎
cls 呢班人要落地獄
大多數case係另一半同意影裸照
有可能當生活情趣與記錄whatever我唔撚理
我希望巴/絲打清楚了解影裸照係有後果
我唔係blame the victim 流出條友係最撚仆街
我希望巴/絲打係影裸照之前諗吓個後果
如果流出左自己可唔可以afford到個consequence
如果巴/絲打諗過度過,唔想影就老實同另一半拒絕
睇呢個post block撚咗好多垃圾
佢地好多case都係記者揭發同調查
都唔知啲狗有咩用
有時爆晒出來但係因為犯罪者有權力或者有私交就唔拉,都唔知咁撚腐敗既機關點解可以冇人理
日本偷拍同痴漢文化你估流得過韓國?
有冇流出先
^女人有閪大曬^依個言論最多當你性別歧視啫
但性別歧視都係一個唔好既事嚟
same
所以一開頭係以公報個人信息黎做威脅?但之後要以send祼照黎阻止個人信息流出又好似唔係好講得通,照計裸照流出會嚴重啲
cls
其實有冇人發現佢計錯數?佢計左65歲以上
65歲以下人口係二千三萬,點會係每15個有1個
發現偷拍犯 變撚態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞