南韓N號房事件 性虐案涉26萬會員付費收看

1001 回覆
532 Like 28 Dislike
屌 好扑街 好恐怖
點解會變態都咁
你睇強姦片果時你有冇每一次都考究佢係真定假??

你有冇睇過自稱偷拍片??有冇睇過自衛片??

你又有冇係chat room fc2要求女仔露多d??

你又av入面個女仔一定自願??唔比佢借貴利??比逼賣苦海??咁你有冇睇??唔係樣樣野都有絕對既黑白

我又唔係洗哂所有人白。
已簽
前面有條柒頭話比人起底擺下ig上黎無所謂wor
要求連仔刪post 大辯論
人權會員入

港版N號房事件-貼自己老婆女朋友SP身材
https://lih.kg/1938896
已簽
走啦屌你老母
你知唔知女權個名就係比你咁既人玩爛
我好驚呀。你咪用政治嚟打擊我囉五毛
點玩爛
比痴線佬偷拍要啞忍
得啦過住啦仇女狗死全家
咁話所有港女有西就大晒既就可以?
比人偷拍既係個別事件? 大量相,大量受害者wor
根本國家機器就係合法打壓平民百姓 度度都一樣 睇程度姐
得罪講句,發生係香港,個結果都係一樣,就係一大堆連登仔衝入去睇

根本上呢個就係東亞社會普遍問題,社會表面上太有「道德規範」,但其實收埋左極多陰暗面,上網又匿名,一爆發出黎就一發不可收拾。

件事發生係香港,你信唔信風向會完全唔同。肯定一窩蜂屌班靚妹
Oppa
係呀 你係強姦犯 你老母係雞 你老豆係雞蟲
幼稚園呀道歉 告鳩我呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞