南韓N號房事件 性虐案涉26萬會員付費收看

1001 回覆
532 Like 28 Dislike
你識反擊啫, 以我常識,好多女性唔識保護自己, 報警加強執法係長遠之策

都叫你唔好成日咁自私只係諗自己
女人講咩做咩都可以比人屈係臭雞
個個都跟風屌女人係雞係公廁

你又唔講?
報警加強執法 唔好撚搞笑
香港wor
要改變既係唔保護自己 唔反擊既心態
咁就可以屈我係強姦犯?
咁樣可以令人唔話你係雞係公廁?

btw, 當日有唔少女星及女性有拎"雞,全部都係雞"黎講笑, 我當日都唔明佢地點解會咁做
你樓上講緊歐洲喎
一定唔止咁簡單,可能係新聞防止人仿效先咁講
之前係波蘭比個醉酒佬跟左幾個block 嚇到我地成班女仔跑入餐廳
又試過係匈牙利比幾個男人圍住係咁逼我比電話 嚇撚到我又跑走
跑番入宿舍仲見到佢地係玻璃門出面又拍門又貼塊面去對門到

又變咗香港?
你唔係咪唔係
係度發癲有撚用?
人地上網話你一句你會即刻少忽肉?
你屌女人有閪大曬話駁你就係女權撚
你又唔同女人道歉?
道歉啦咁中意道歉
我講緊當我係香港保障到自己 不論人種我都會反擊
但我係外國保障唔到自己 不論人種 我都只會自保
明唔明?
如果學你咁講 你用咬住我既力度執咬班變態佬 你都幫到好多人
不如試下?
屈人係女權撚
屈女人有閪大曬
道歉啦柒頭
我想幫手
邊度係聯署link
女人有閪無敵係現象係事實,

屈我係強姦犯係非常嚴重污辱既行為

你係咪唔介意俾人話你係強姦犯?
你條撚樣中肺炎死啦仆街
真係好笑, 有d女人屈我係強姦犯, 有d女人俾白人侵犯就唔報警, 相反我講幾句野就咬住我, 重要求我幫你地,

你過唔過份
到底你人生係遇過咩事
令你覺得女人有閪大晒?
你人生觀係完全建立係網絡?
同意要尊重女性 要睇睇啲成年女性自願拍嘅

但係完全唔同意女權 係追求兩性平等
你話係事實應事實?
你宜家咪屈緊人
你屈人就得
人地話你就發癲
屈人唔該道歉
karen咁既樣都有無數男人請食飯,我無,夠唔夠足夠理由話女人有閪大哂

咁底到你人生係遇過咩事覺得因為立場不同就屈人強姦犯係無問題
咁你咪解釋吓點解karen有咁多男人請食飯
你覺得無少忽肉咪係咁開post話自己係強姦犯囉, 你開夠十個post自認自己係強姦犯, 我同所有女權撚道歉無問題
有啲人 我甚至唔知你係咪男人
首先我冇求 我係提出 你覺得咁易
你可以去試下
第二 你覺得我地冇報警係因為對方係白人
我同你解釋番 我冇報警係我唔信警察
同埋我想保護自己先
你又唔聽
另外 我唔知你係咪唔識字
Gypsy technically 唔係白人
所以我認我怕事 但我唔認為對方係唔係白人會對件事有咩影響
我後尾提出番我係香港有遇過類似既事
但因為我覺得係香港我安全受到保障
所以我既行動有所不同
但你又睇唔明咁
你覺得俾人屈做強姦犯係小事, 咁你快d開post自認係強姦犯, 你開夠10個我會道歉
你道歉先

我只係俾緊機會你地道歉, 既然你咁講, 如果你地今晚8點前唔向我道歉,我就會升級行動去維護我尊嚴名譽
因為班男人on9囉
夠有無數女人比網上美容狗呃啦
係咪又有9大晒?
冇嘢了,我眼大睇過龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞