南韓N號房事件 性虐案涉26萬會員付費收看

1001 回覆
532 Like 28 Dislike
咪撚係度分化
一個正常人不分男女都覺得過火啦
上面個堆話無咩嘢本質上同n號房啲觀眾無咩分別
佢哋唔拒絕係自己嘅問題 唔可以怪曬社會風氣

而且社會風氣係需要人為去改變 而唔係怨天怨地就會改善到 全部人都咁諗而唔去拒絕一啲無理嘅要求 咁永遠都唔會改變到

再者「男人要請食飯」呢啲言論其實係父權社會遺留嘅 父權社會下嘅女性都係要依靠男人同要男人養

所以如果你想改變呢個風氣可以支持女權/男女平等
你班人咩事,人地個啲根本係酷刑黎,以折磨他人為快樂,你班人渣用淫相group黎比?
影下腳都要經你同意屌啲竹升妹真係麻撚煩
唔好意思 可唔可以滅絕南韓呢個垃圾國家
變態係依個世界好多嘅,
只係唔講出黎咋嘛。

講真有啲人想犯罪,
例如想搞細佬仔咁,
但係又唔想承擔責任嘅,
咪睇人地做得到滿足感囉,
根本個個都有啲係只係傷害人而有利自己嘅諗法,
所以法律就係出現咗係到要用好多懲罰去規範人。

依單嘢只可以話係有犯罪者同埋有潛在犯罪者,
但係唔可以用黎當做大男人主義嘅論點
其實依啲同睇Av係差唔多,都係睇人地做,
只係有犯罪行為。

其實係比人用個人資料勒索
再從而生財嘅事,
擺左上枱面而唔係用黎比你地係到講女權
咁樣如果入面有受害者係黑人咁樣係咪種類歧視?

只可以講話保護好自己嘅私隱財產,唔好信咁多唔合理嘅野(例如高薪低工時)唔好貪小便宜咁樣其實道已經可以避免有人想對你有犯罪嘅行為

利申 非黑警
性本惡
早排咪有單調教到sp 做性奴約啲網友扑嘢囉
我無話正常,只係成班道德判官連香港係點都未清楚未搞掂就走去理泡菜
又唔見你地一早屌香港人
睇下日本歐美av咪算撚數囉
呢d撚樣 寵撚到自己個性癖咁撚偏差
This is the point
唔止 司法執法都係垃圾
之前睇無聲吶喊 黑警又好上到法庭都好全部都腐敗到cls
當然 改變係需要所有人嘅努力

如果你真係想改變嘅話就唔好再話「港女有閪就無敵」 呢句唔單止對改變冇幫助 反而仲會增加矛盾 更何況而家社會上嘅女性並唔係你想像中咁無敵
沉默都係附和犯罪

咁係唔係全部知又冇指控嘅人都要受罰?
屌你老母影仔個啲又得嘅,唔係無架係IG有得睇架。
點解唔可以接受依個世界係有犯罪者,只係佢地目標好多係女性。
唔係男人覺得地位高過女性所以偷拍你地?
我都有睇呢單,但係佢地運作形式唔係分好多「房」,即係每間房都要入會,26萬會員入面可能有人有多重會藉?
其他人係咪想食曬兩家茶禮我唔清楚
亦唔會影響女權主義嘅本質
如果今日個主犯唔係迫人拍 變撚左請一d女去演出 咁發佈者有無罪先? 道德標準黎講 就一定有偏差架啦 有虐待人傾向既先咁鬼鍾意睇 咁呢個一定唔會鼓吹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞