南韓N號房事件 性虐案涉26萬會員付費收看

1001 回覆
532 Like 28 Dislike
如果有幾個某某大集團嘅老闆嘅獨生子有份買片,咁就真係唔使望會公開條list
其實同連登成日話果d裸聊一樣
當然依單就嚴重好多 如果一開頭肯唔跟住做 可能無爆咁多野 但係以韓國咁父權地方就實比男性朋友 上網d人笑
差佬又唔幫手

有無睇到重點呀 係下下都係記者呀記者呀
明明記者好早就爆料比死差佬 但係就唔做野
係記者搵到好多料 好多人知 記者先做野
全世界既都係天下黑警一樣黑
個條新人類attention whore黎
成隻五毛傻鳩咁
可能有份姦過添..........
真係唔出奇
逼d女自殺都唔奇
食屎啦真係好on9
個問題根本就係韓國d 19文化 都唔係一日兩日啦 點解都係唔肯去改變呢 下一代都要受埋d咁既罪
幼幼喎,唔好話後生仔,分分鐘連大集團老闆都有份俾錢去搞啦
無可能 你睇連登咁細個討論區都咁多癲佬 而且都唔會有人想改 你出聲就正義道德撚
你覺得一個國家會搞得掂咩
仲要韓國女仔無鬼妹咁激進

國家就係最大最重要
而穩定民心等佢地做奴就係要做既野
連登仔咁仇女,應該有付費觀看
我上tiwtter見佢地指控韓國媒體唔做野
TELEGRAM做啲咁嘅野
認同偷拍嚴重性無韓國呢單嘢咁勁
但本質上都係侵犯人權
香港係去到呢步,風氣持續對社會發展無好處
執字粒都唔係呢個時候啦
連人渣都不如
希望telegram會交出所有資料啦
條list入面有大財團個仔 咁就會唔見左條list
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞