南韓N號房事件 性虐案涉26萬會員付費收看

1001 回覆
532 Like 28 Dislike
點解韓國男性4千幾萬
但特別抽出4百幾萬年輕男性黎除個百分比
韓國唔話得廢老?
其實勝利唔係偷拍同強姦個個group到
啲cap圖係啲韓國媒體用啲咩聊天生成器整出黎
佢club單野同鄭俊英其實係兩件事黎
不過重點都係由呢件事睇得出韓國媒體有幾撚戇鳩
淨係識得點樣博關注 入面啲真相就掩住唔比人睇
韓國雖然有唔少手足 但成個國家啲制度本身真係好黑暗
KEYWORD
關咩事
正常思維都會諗老野冇咁識科技唔識用tg所以唔計佢地啦
好撚變態
香港果啲電子妓女真係一樣咩?
打正旗號賣淫相賣底褲
學生空姐ol乜鳩都有
傾下淫計又一千幾百
剩係連登都大把女貼淫照收兵
你覺得真係好似韓國咁係男性主導電子妓女圏?
幾多人見到email一年8球想入行?
你望下班電競雞又咩事?
拎日韓呢啲女性no say既國家同香港比都痴鳩線
香港啲電子妓係自己賣自己袋
中日韓就真係多逼良為娼啦
香港?大把女人爭住做電子雞呀
睇你老母
嘩屌
假Twitter
嘩,咁似the voice 啲劇情
好嘔心
未成年都攪 人地唔係自願架
仲要有成26萬人係會員 入會費又貴
成班加害者仲話自己先係受害者
我唔信佢地冇分享比其他人睇囉
九成九班黑警都係成員
中學生流出唔等於電子妓女
How about 放另一半祼照無得對方同意?
岩呀,啲男友仲要無經同意放上網共享,咁又點計?
請其他連仔勿自欺欺人,香港侵犯人權既事係正在連登發生。
泡菜啲陰暗面咁痴線嘅
咁日本都好多痴線野
屌睇AV都係想開心
依啲被逼嘅苦口苦面又玩細路女又玩蟲又自殘j得落嘅都痴撚線
南韓女性真係當玩具咁,更加唔好講啲女團點畀高層玩殘
睇得呢d多數係男嘅,咁啫係可以cut一半人口,要用bitcoin比錢,唔識用手機嘅老人細路、冇錢嘅學生都可以cut埋...
假膠都唔識分?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞