南韓N號房事件 性虐案涉26萬會員付費收看

1001 回覆
532 Like 28 Dislike
屌你老未睇到眼火爆
垃撚圾泡菜國 啲女仔未成年架仆街
對佢地之後既人生有幾撚大影響?
仲要攪哩樣野出黎個條撚屌當初仲係中學生

上面話冇問題要link個班連燈仔我屌鳩你
換轉試下你受壓迫威脅你底褲笠頭用刀係身割奴隸出裸照 嗌主人自殘切自己粒lin/塞蟲同插刀/䂭剪入菊花撚你啫啫仔玩撚埋屎屎尿尿出片 仲要live住比26萬人睇你被強姦/雞姦
想走就被威嚇sd撚哂你啲野出去
平行時空?
另類暗網,集中晒所有變態既人一齊
愈黎愈分唔清連登留言係真心定假膠
屌, 都唔知班變態韓仔點撚樣扯到旗
痴線到以為係恐懼鳥啲故仔
事實係但現實永遠比故仔恐怖
Same
有啲要重複睇多次先明
明明每粒字都明但成句就1999咁
房間諗左勁耐先知係 chat room /channel ..

Btw 已簽
連登而家仲有個post呀
連仔又唔肯刪,小心比人告,成班共犯
其實根本就係
當然冇咁嚴重
下面一把連登仔反駁,但係只係語言同埋真係做到出手嘅差別

喺地鐵到着對黑絲 ,著條短褲都可以俾人影上黎
然後連登仔就對一個莫名其妙嘅路人評頭品足,話咩好淫 想屌 好想射曬啲精入去
你哋覺得呢啲言語暴力同埋呢件事入面telegram n號房嗰啲男人講嘅有咩分別

仲要成日有月經post話咩女性地位高同男性 叫你地尊重女性就話係女權撚,女權係要追求男女平等,唔係要求女性地位高於男性。

知唔知基本上每一位女性都受過性騷擾。 你哋覺得呢啲事好可怕嘅時候,唔該由你哋自己做起,至少睇av唔好睇係偷拍嘅,唔好睇未成年嘅,唔好睇迷奸嘅。
唔好嘅地鐵度見人就影上黎仲要影埋樣, 唔好性騷擾唔好非禮人。

否則你都同N號房嘅加害者一樣, 喺度貓哭老鼠假慈悲。
垃圾民族
呢度有大量絲打留言,巴打反而無咩,代表咩?
deadtube
好心你咪用個別事列嚟貶低晒所有女人/話女人有特權啦
比另一半偷拍、路人偷拍既港女呢?佢地無比人壓迫?佢地著得黑絲就遇左?
你呢啲咪強姦犯心態囉
同呢單新聞啲南韓男人有咩分別?
你呢啲低質會員先係五毛
番你無人權既祖國啦
咩叫巴打反而無咩野?
屌你老母你有無撚病呀
仲有唔好以為只係韓國會有呢一件事
基本上其實到到嘅人都係咁
韓國只係一個縮影
冇話要幫韓國講說話

話口未完,已經有comment話咩,香港嘅女人最好啦又可以用個西當八達通嘟乜乜柒柒
嘩 香港人咁評論真係對女性好好喎
又唔見你走去做富婆鴨? 定係你自己柒得滯冇人要呀?你都可以將你條撚當鎖匙咁㗎
當西係八達通嘟,都要有人做八達通機,就係你哋班死雞蟲自己心甘情願做部機。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞