南韓N號房事件 性虐案涉26萬會員付費收看

1001 回覆
532 Like 28 Dislike
低層肯出聲 高層都禁住你啦 唔通真係韓劇咁咩
唔敢相像 8號房係做咩
可能諗到 諗唔到 都有可能發生
畢竟係人都知韓國警察乃至青瓦台都係服務財閥
其實我無睇晒,我見有咩軍人房教師房,呢類都係搵班幼幼去拍?定係嗰間房先係全班都係幼幼?
你就邏輯fail
搞唔落既原因
一定係道德問題為首

咩美感都唔應該係原因之一
以考慮性侵嬰兒有無美感,黎決定搞唔搞得落本身已經有問題

樓上係從美感角度出發而唔係道德角度出發,而咁既思維好有問題。

除非你有異議

再者,你用食屎比喻亦邏輯fail.
食屎無道德問題,你一句鐘意已經可以食
有咁多人入過group,話唔定高層有份
真係屌撚咗出黎,點解可以咁無恥嘅
人性既黑暗面 世界每一刻都有
push
泡菜啲偷拍好撚癲,廁所酒店房都聽過有cam
wtf?!!?!?
黃鱔塞閪你都有興趣咁你都好變態下
衷心希望你早d死 唔好遺害人間
韓國男人真係好痴撚線
已經同你say jor sorry,收回話呢種思維同強姦犯無分別
唔好再騎劫個post,okay?
泡菜=韓文支那
睇唔夠5秒 走左啦 又早d死??

咁電子妓女早d死。講性癖咁變態 希望佢地早d死 唔好害人間

玩sm咁變態 希望早d死

玩人狗 d女咁變態 都要早d死
你拎影女同強姦混而一談,偷換概念,女權撚成日以為自己好撚醒
我睇唔明
呢d係AV面前都係小兒科
AV直頭係性玩具玩到不似人形仲要全球免費任睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞