南韓N號房事件 性虐案涉26萬會員付費收看

1001 回覆
532 Like 28 Dislike
點會
樓上用karen個別例子黎指出香港女性今日既特殊地位
咁okay,你話個別例子唔可以代表所有女性

咁又關男性偷拍乜撚事?講緊karen同女性地位,上面#270又無端端講男性偷拍女性
然後就一句“你呢D咪強奸犯心態囉”

樓上巴打有講過話支持偷拍咩?無吖嘛。咁無話支持偷拍,咁#270憑乜野屈人強奸犯心態呀?!
有西本來唔係大晒,問題係有班人中意奶喎
有供有求,冇人睇根本冇市場
仲話有西大曬 做男人真好
當文明開放嘅亞洲國家 (日本 南韓 台灣)
都間唔中有呢堆變態新聞
唔敢想像支那可以去到幾撚癲
點會
樓上用karen個別例子黎指出香港女性今日既特殊地位
咁okay,你話個別例子唔可以代表所有女性。“有西就大曬呢句”的確係過分概括

咁又關男性偷拍乜撚事?講緊karen同女性地位,上面#270又無端端講男性偷拍女性
然後就一句“你呢D咪強奸犯心態囉”

樓上巴打有講過話支持偷拍咩?無吖嘛。咁無話支持偷拍,咁#270憑乜野屈人強奸犯心態呀?!

佢話有西就大曬係唔啱,但你郁D就屈人支持偷拍,話人強奸犯心態,你都幾過分
好恐怖
sor block左睇唔到
但呢個係事實 條友以偏概全
唔洗玩執字粒
唔好話亞洲國家甚至支那,歐美國家、南美一定多到我地想像唔到,我地睇嘅只係冰山一角,就算網絡上面講幾多deep web嘅嘢,實際情況一定比我地見到嘅痴線十萬倍
正如藍店咁 你唔幫襯都收皮啦 你繼續幫襯又要怨人唔收皮做咩
新型犯罪
其實啲女唔出聲,無人幫到
又用自己既道德標準去度人地
認同條友係過分概括

但你搞清楚,我無玩執字粒

事實係#270無故屈人支持偷拍,屈人強奸犯心態
痴撚線
我睇完正想講 唔知係咪台灣定直接google translate
明明全部中文字 但又睇到好撚辛苦
同一件事係香港發生可能唔差得多少 認真
俾錢睇既就係共犯
好,認同你講兩件事應該分開
同@新人類 say sorry
但係請@新人類停止以個別個事件karen 呢啲去話港女有特權
事實係有好多侵犯港女人權既事正在發生
搞清楚咪好
大家一人少句
都真,但係佢地即使作為受害人企出黎,一樣會受到啲痴線道德撚嘅惡意指責,我地呢啲事不關己嘅人可能只係留一個玩膠comment,問下link,問下點解連登冇份,但對佢地黎講,即使一百萬條comment只有十分一係惡意批評,都已經足夠打消佢地企出黎嘅勇氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞