南韓N號房事件 性虐案涉26萬會員付費收看

1001 回覆
532 Like 28 Dislike
你邊撚到比人屈強姦犯
你比人指責強姦犯心態wor

多唔多人like根本冇直接關係
你又要證明指責你個班係女性
又要證明你被指責係因為你嘅「性別身份」而唔係你咁出位嘅言論
點可能係證據, 咪撚玩啦伍寶
其實reddit好多鬼妹自post有唔少係老公貼老婆不過係雙方同意仲問人自己老婆正唔正有D係老婆自貼然後老公揸機佢地覺得好好玩
差兩頁 快啲
收皮啦 一個係自願 一個係被迫 咁都唔撚明個分別 你文盲黎㗎 瞓醒未?被逼同自願都唔識分你死返去重讀小學喇
真 出名無人性 網路霸凌性騷擾迫到人自殺嘅新聞大把
仲要好撚無禮貌 自私自利
當然唔係個個都咁
但大體嚟講係lol
我睇左其他報導,話啲女仔本身有係Twitter post不雅相同比較色情嘅post,所以先咁驚俾屋企人知道
都係個句,無記錯的話係「強姦犯心態」。

你玩到誅心論咁勁 點駁
點都唔夠閣下咁出位啦
有閪就大哂喎
唔明你噏咩
前者係實際有行動,
後者只係心理狀態/思考模式
一個post引哂啲企喺道德高地嘅人出嚟
用自己嗰套道德觀念
屌人哋點點點
道歉
完全係
梗係有分別啦
強姦犯係真係指責緊你真係有強姦過人喎
佢話你有咁嘅心態極其量咪暗示「可能性」
屌你老母連登都咁撚多隱藏罪犯
你自己咪又係因為人地一句冇講白人會報警就屈人係崇洋崇白鬼
仲要成件事唔關白人事
冇講白人會報警點樣可以聯繫到崇洋?

你自己做緊同一樣既野你好意思話人
咁點解講句比外國人侵犯過就有崇洋可能性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞