南韓N號房事件 性虐案涉26萬會員付費收看

1001 回覆
532 Like 28 Dislike
唉...
偷拍同韓國呢單差好遠囉

偷拍都係對方不知情

韓國呢單你可以理解做非法禁錮勒索強姦果種程度
高三

借一借位 推下post
29/3 前認唔到呢隻綠曱甴,印尼爆眼女記者就告唔到佢
https://lih.kg/1938613
係另一度睇到有啲受害者被迫同細過自己嘅屋企人亂倫
真係好嘔心
我屌你老母呀
覺得好撚好笑?
韓仔永遠大男人思想
泡菜妹慘過做雞
只係近年韓劇韓戲真心拍得好 文化洗腦太成功
好似日本小天使果單

去到元首級別既根本無人有權力查

黑警好似有權 其實都係睇上頭
咪咁撚癲啦
終有一日你依啲痴漢
都會俾人公開個人資料
等住俾人歧視
俾人笑過世啦你
在韓國,有一系列的網絡性犯罪被叫做第N個房間(N號房),許多女性正在遭受性侵和性暴力。

一開始,這些人會使用一個叫박사(博士)的Twitter賬戶給女生發信息說:「你的私人照片可能被曝光在網上了,趕快查看這個網站,看看是不是你。」

可實際上 這個網站是個誘餌,一旦受害者點開網站就會出現一個假的Twitter,受害者以為是真的Twitter就輸入了用戶名和密碼,但這些信息都會立刻被同步分享給這個組織。

用戶名和密碼讓他們非法收集很多的個人信息,比如電話號碼 家庭住址 和家庭成員。一旦他們掌控個人信息,他們就會開始威脅受害者給他們當一周的奴.隸,否則就公開個人信息給全世界看。

女生們害怕個人信息被曝光 就答應了他們的要求,隨後就被要求發祼照。這些女生都照做了 因為她們以為忍受一周後就會終止。

一周過去了,他們並沒有停止。他們開始威脅女生,如果不遵守他們的要求 拍攝他們指定的畫面 ,他們就會把祼照發給她們的爸媽和朋友。
屌痴撚線睇到好撚不安
其實真係好有問題
首先,佢哋唔係自願,係被迫
其次,有冇留意到年齡,最細先11歲
甚至有嬰兒。

留言話想入個啲係咪精蟲上腦
比啲人性啦
韓國警察出名廢

然而向警方報案有用嗎?一名男子進入N號房的聊天室 被這種暴行感到震驚,所以向韓國警方報警。報警先交給網絡罪案調查組,然後交給婦女及青少年罪案調查組,再交給暴力罪案調查組,最後再交給網絡罪案調查組。

可調查從未妥善進行過。

日本之前呢單都好顛

查既仲要俾人殺埋

乜國藉都好都係權力使人腐敗
我覺得我地作為香港人唔需要批鬥睇果班 但個搞手一定要死

我有時睇強姦av 我都唔知真定假

我都有睇過中國女主播塞黃鱔(好奇睇下點塞)

好難話睇果個 啱定錯

但如果佢係知道係強姦都支持又另計
此外,韓國對於侵犯未成年色情信息的罪犯懲罰過輕,許多罪犯只能被判一年的短刑,或者被緩期釋放

박사(博士)前幾天終於被逮捕了,但鑒於目前的成果,他可能不會受到足夠的懲罰。
偷拍程度輕啲就唔係畜生?
不知情就可以接受?
你有撚病
有無睇內文
依家講緊果班女仔係被逼被威脅
仲要係強姦 性虐待 有啲係未成年喎
你同人講自由貿易 咪癲啦 訓醒未
小癲
依家係犯罪啊
仲諗緊會唔會有白痴仔留言
點知真係有
屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞