南韓N號房事件 性虐案涉26萬會員付費收看

1001 回覆
532 Like 28 Dislike
次次有關女性主義嘅討論
最終都會演變成二元對立嘅互相指責
都幾有趣

「博士」趙某1995年出生,今年26歲。 從節目組公開的畫像來看中等身高,雖然戴著口罩遮住了大半張臉,但依稀能看出極為平凡,屬於丟在人群裡完全不起眼的普通長相,然而就是這樣的他從2018年11月開始在N號房裡不斷公開性虐錄像,甚至招募到了26萬會員, N號房更是以擁有絕對保護會員隱私的頂尖防火墻為「榮」。

毒撚
第二句邏輯錯撚哂到底點推出黎?
偷拍係犯罪,強姦係犯罪
不過係兩種不同程度侵犯他人Ge 罪,
冇話你做過咩就等於支持咩
老老實實女人真係差唔多個個試過唔同程度ge性侵犯,無論本人係知情定唔知情
崇韓撚又收哂皮
佢可以係唔知情下被性侵犯 簡直係我上堂時典型聽到嘅例子
又一隻畜牲
既然冇問題不如同啲親朋戚友分享下你嘅嗜好?
其實我個句係講埋你
不過算啦 你當冇睇過啦
連登都唔少呢啲畜牲
只係未有機會入會
一有link班畜牲肯定狗衝入去
男人真係好恐怖
有 朴世路
之前有tg 偷拍gp係成幾千人
new3lunch都係咁比錢做會員睇偷拍相
其實男人真係好痴線
求其行係街隨時都幾件性罪犯
都唔見得你幾有水平
單純放張meme出嚟打女性主義其實係某種污名化、以及簡化性別問題
只會單純令到性別問題走向兩極討論
可能太易接觸到色情資訊已經刺激唔到自己
要玩呢啲黎刺激自己
跟住越玩越變態
影女一樣係咁仆街,條女着得短等於可以比人影?咁唔通你樣衰出街比人打都得?唔好乜柒都拉落女權撚,女權係講緊男女平等啊憨鳩仔
我係個博士就寧願坐一世監啦
萬一俾人起底 實俾人私了
韓國個班話哂真勇武嚟

當然 佢受番十倍痛苦都係應份嘅
北歐都好多呢啲野 之前去北歐旅行住bnb 夜晚勁黑四周圍一個人都冇 成日都幻想自己會俾人捉走
痴線 比你影就等於你可以擺網?blame the victim
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞