[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈10 之 小粉紅義和團向萬國宣戰

1001 回覆
42 Like 2 Dislike
大地震前兆
其實依家疫苗都做緊人體實驗
估計快則半年至9個月
呢個真,因為隻EP-3E仲要咁近香港,擺明係有野想做,會唔會香港會係開火第一炮呀
係呀,果時超級經典…條支那大陸佬想用架殲8迫降,點知自己收皮,而架EP-3E就降落海南…
係呀…果時仲話成架機打散曬,偷左D雷達技術
邊個做到疫苗出黎又會做番大佬
美國moderna 德國CureVac
其實大陸玩登陸戰真係好唔掂…兩棲戰力好一般,台灣沿岸既防海武力居然係世上最top果幾個,而且距離沖繩美軍基地太近,諗都諗度…
3萬thx
玩法就直接F35直飛台灣制空,應該半個鐘就到,之後第七艦隊後上
J15係典型垃圾,唔可以係航母上面全負載爬升,攜帶彈藥一半都唔知有無
空警2000就怒抄E3警戒機…
其它J乜J乜就不流都有發動機問題,所以簡唔中都聽到新聞跌死幾個
支那隻遼寧艦都未gut個頭出嚟已經被人一野打沉
之前喺河北都唔知邊到已經有一架炒咗落地下
痴撚線架隻遼寧號,大家航母都係燃氣渦輪動力,但燃燒比低,所以勁大黑煙勁洒油,續航能力極底,無能力挎海峽…衰撚過貨櫃船!
搭載能力又少,得過廿架都唔知有無,艦載機又廢,唔可以full load起飛…無電磁彈射都算,但係連蒸氣彈射都無,果條跑道仲係好似二戰果D上狐型跑道,搞到起飛時開埋後燃器都唔夠力
果時一出比班軍武撚笑足成年,都唔知整黎做乜…
相信台軍由蔡英文當選就一直有備戰,蔡總統經常檢視軍隊
呢架野本身係俄佬玩爛咗嘅玩具唔要扔俾支那,跟著啲小粉紅個撚個打撚哂飛機咁話支那海軍好強大啊有航母啦支那萬歲啲濕鳩野
真係支那郁條毛美帝都知你咩事.
侵侵之前仲簽咗對台軍售法案,會賣百幾部M1A2 + 幾十部F-16俾台灣,好明顯係要加強台灣個防禦能力
佢整隻航母嘅錢拿嚟改良直升機同導彈仲好
真係攻台根本唔需要航母
侵侵表示:維尼你gut起條尾我就知你屙屎定屙尿啦

所以當維尼發爛渣想將個武漢肺炎病毒spin俾美國嗰陣侵侵即刻改口叫Chinese Virus,喺外交上攞返主導權
係佢地覺得有航母先係大國
整多幾架兩棲作戰車輛好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞