[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈10 之 小粉紅義和團向萬國宣戰

1001 回覆
42 Like 2 Dislike
邊集講?
其實好多野講步驟,唔好話打完先寫,你要執行果時都要好多時間同鋪排,所以點解要用幾年作為緩衝咁解…
2020 2021最黑暗 之後幾年香港 大陸 全世界都不見得特別好?
唔記得,大概係上年十定十一月 d 集數
2024 之後中華區先有定局
但全部野未計 WW3 既發生
好似之前有巴打講過要靠香港d大粒政客而家同美國deal定先
所有被捕手足唔只拎到勳章,被黑警/藍屍造成永久傷殘嘅會包成世人嘅醫藥費,呢啲錢到時喺班狗官/黑警/藍屍到出
而家支那仲衰撚過二戰時嘅日本,日本起碼都叫有啲料+武士道精神值得尊敬,支那係無料喺到扮四條,成個潑婦罵街咁
成班泛民無執政意志,陣間過幾年話係中国人回歸大陸咁就仆街

如果要傾一定要同本土派一齊去傾
https://twitter.com/lee007jason/status/1241305982287765505?s=21

坐標杭州,現在。已經連續很多天,前天朋友告訴我,每五分鐘就有一架飛機飛過,如今看到這圖,更頻繁了。到底在幹什麼?
新型冠狀病毒肺炎(武漢肺炎)疫情持續延燒海外多國。中國外交部發言人耿爽周五(20日)在例行記者會上說,中國政府已宣布向82個國家和世界衛生組織(WHO)、非洲聯盟提供援助,包括檢測試劑、口罩、防護服等,其中多批援助物資已送達受援方。

賊喊捉賊
黑警咪就係咁樣出嚟囉
因為老鄧年代開始,就已經有軍人從商既習慣,例如倒賣物質出曬名,到老江年代仲係白熱化,投機買賣都做埋,例如房地產…同埋行之有年既買賣官風氣,其實到家下就好有清朝既味道…
仲有錢?
唔止要操,香港d排骨仔根本由細到大食都食唔夠

華人飲食文化,要一支強軍隊而家開始加強營養攝食都要15年
雲貴受飢餓
非洲蝗軍
岩岩賣左一批成百蚊隻比意粉
唔好咁老定啦
你睇下d蝗蟲就知 等左幾個月都仲係非洲
去咗流浮山啦,陣間就到元朗
海峽? 同堔圳河差不多ja wor
依家仲有隻山東號

二號靶
睇台灣節目講果2隻爛船係開戰個時拖時間用
逼你打沉佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞