[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈10 之 小粉紅義和團向萬國宣戰

1001 回覆
42 Like 2 Dislike
開戰你就唔會見到有領使館
有啊,但數目唔多
即係好似越戰咁,係差在仲未喺香港撤僑
越戰南越唔係敵對國家
但美軍最後都撤僑唔打,因為北越太古惑+國內反戰聲音
佢撤僑係到西貢被攻陷前先開始
香港前途一定唔可以公投
40%係藍屍
60%黃嘅人裡面至少一半係民主大中華泛民膠
公投死撚硬
習豬頭想走落嚟香港再跳去美國?全港人出嚟打柒佢都似
一定要有人管住先..
香港望落而家好似好團結, 因為有大外敵..
實則內部其實四分五裂, 一旦支那勢力被趕走, 又無新勢接管, 內戰都似.
LM
大致上幾股勢力:藍屍黑警黑社會、泛民大中華膠左膠、本土派、歸英派、親美派。。。

如果香港咁細撻地方打內戰感覺都好的骰下,旺角打尖沙嘴,深水埗打長沙灣,屯元天互片…
其實當年支那之所以同到日本建交係因為支那放棄向日本追討抗日戰爭期間嘅損失,以換取日本同中華民國斷交
咁應該黑警有槍贏..
到時無政府狀態黑市買槍容乜易,分分鐘個個勇武都拎住枝AK,師奶們最低消費一枝黑星手槍
我覺得美國自然會安排香港未來走向
未至於會內戰
首先趕走哂所有藍屍鄉黑,popo全部解除武裝然後問斬,跟著再根據黃派入面唔同派系作唔同嘅處置(e.g.泛民大中華膠左膠一律趕返大陸)
1. 心理關口
2. 路數, 黑警一定即刻斷晒所有供應鏈出新貨幣做土皇帝.
美國當然唔會坐視不理,咁多利益同資產喺香港,大家記住到時美軍嚟到帶路就得啦
咁正路都會..
美帝傻ga 咩..
不過其實香港親外國勢力都有幾派, 就算美管之後香港都要經歷一段紛爭先.
有冇咁嘅能力啊班狗,完全斷哂供應鏈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞