[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈10 之 小粉紅義和團向萬國宣戰

1001 回覆
42 Like 2 Dislike
澳洲都冇航母啦,唔通澳洲唔係大國咩
係呀!隻F16仲要係全新升級版,係D型既強化版本,同埋話會買更為升級既V型,D支那憤青仲笑九人地只買舊野二手型,就咁睇賬面數據都吊打曬你地堆J乜啦
M1A2就話買100架度…同埋台灣會增產自我研發既雲豹裝甲車,都好夠用,仲有刺針果D擺明針對你支共
咁講啦,5常得佢冇
唔好忘記支那啲軍備好多都偷工減料,我記得之前支那海軍有隻最精銳嘅驅逐艦一出海一個大浪冚埋嚟隻門就被啲浪撞開左,仲要撼甩左個解放軍嘅門牙

我諗台灣啲軍備同支那打分分鐘可以反攻返福建省都似
其實根本個海軍發展方向應該係改良導彈驅逐艦同潛艇技術,呢D先實際…
兩棲登陸艦?有既…得一隻半隻,好似出年先交貨,有D直升機,有D登陸艇,有D兩棲登陸戰車咁邏…
一來你土共既工業造船技術都未去到果個層次,二來根本無需要,你有幾何有海外任務呀
根本就係隻小學雞第一次玩隻game點錯曬技能樹
點錯技能樹
所以維尼就想整隻航母玩下,但支那啲航母同美國比仲係BB班
之前北京奧運想拆廟
一想拆就勁大風
拆唔撚到仲死左幾個人
有名你叫習豬頭,緊係豬啲架啦,仲要專做豬隊友拖啊契哥後腳
即係好似文革班紅衞兵走去拆廟,結果顯靈整死左幾件
認真講既話唔關維尼事,佢地一直係想要航母,佢只不過係咁啱到佢上位先交貨
但整左都冇用,根本都冇實戰經驗
重點係整個垃圾出黎
有d tg group講係軍營/軍庫嚟
屎總如果肯去玩下hoi4可能啲判斷會好好多
圍魏救趙
香港同台灣未來幾年將會係命運共同體
北京啲天氣有時都幾怪異
2009年夏天喺北京交流
突然風雲色變落大雨
氣溫由30幾度變到要著外套
北宮娘娘廟
中時個記者已經開始緊
成日覺得今次係現代黑死病

過左之後可能會有另一次"文藝復興"
但台灣有反滲透法
中時好易奶嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞