[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈10 之 小粉紅義和團向萬國宣戰

1001 回覆
42 Like 2 Dislike
真係要活在當下,今日唔知聽日事
維生素 淨水裝備 可組團自保既群體 火機/火柴
可有可無:望遠鏡 易燃既油
以支那內部既貪污同偷工減料既程度 相信咩彈都好 未飛到太平洋我諗都已經跌左落海
一條200m 闊嘅運河
早兩日蘋果先講支東風XX導彈彈頭個殼裂左,支那只係痴張膠紙塞塊海綿就算
倒哂食人魚落去
不如開個自救求生list/post
美國又成功“試射”高超音速導彈
好似話年中就復役
兩宋個tweet 黎緊456月有機會大事發生
講真 真係好難令人相信
就算有心理準備 到時可能陀手lun腳
不過真係要儲糧先 買啲罐頭

同frd講可能覺得我黐線
lm
唔知3個人 2個月糧夠唔夠
屋企有個都講我買4箱水係on9
因為唔會信打仗
萊特兄弟發明飛機時都有人話佢on9
如果支那內亂 維尼係軍委主席 點都掌控大軍
贏既機會大
俄羅斯好大機會搶地 介入內亂 話幫維尼控場
我只係想美國派兵黎香港
權力既野,特別軍權都係要下面肯支撐先有,你下面班軍隊係實質有武力,若果班有實質武力既人唔妥你,點都會反你,所以古今中外,皇帝點都有自己既近衛軍或衛戌部隊,無記錯中共就係北京有自己既衛戌部隊…
就算家下維尼手握大權,可以話歷代最高鋒,但江派,團派都有一定既影響力…佢地背後做緊野都話唔埋…
若果照果D占卜星相既人推斷,有機會去到漢朝末年或民國軍閥割據果種情況…若果跟返呢排果D政治,軍事評論員既推斷,歐美各國連埋俄羅斯都會介入戰爭,所以佢地驚話會去到WW3既程況
一月頭美馬買2000隻口罩
(個時預三個月+close既幾家親烕, 人地又信我)
比老母話錢多、痴線
兩三個禮拜後佢無聲出
重問我拎口罩少少比親烕
睇下邊個笑到最後
6 month more safe
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞