[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈10 之 小粉紅義和團向萬國宣戰

1001 回覆
42 Like 2 Dislike
200蚊左右
睇台灣節目明居正老師真係睇支共睇得好通
買淨水丸
我覺得蕃茄/粟米好d
水就算啦
大不了儲水喉水
港共咁垃圾,支那倒台聯合國咪跟國際約比番英國管先囉,最合情理,之後再算
但係新加坡喺軍事上親美國,所以其他東南亞國家都唔敢郁新加坡
每樣買咗幾多?參考下
跟著大饑荒餓死幾千萬人
午餐肉有5罐,茄汁豆有9罐,日本罐頭都有6罐
同埋新加坡有簽五眼聯盟,如果新加坡被人襲擊英澳紐都會出兵幫手
一來有外援,二來,佢行攬炒戰術
買左4支4L水就算 我諗唔洗儲幾個月既 有咩事 你有野揸係手 起碼捱得過第一波 有大把時間資源諗之後
你其他都仲有機會影響到,軍隊就一定可能性極低,佢地對軍隊個思想控制係超強。佢地如果策反到就根本唔洗搞咁多野出黎
香港地方咁細真係好難做儲備 唔住外國啲屋咁大 可以點搞好
思想控制強?只要貪錢,腐敗既軍隊思想控制一定非常弱…上面軍官個個位都要買返黎,個個都有生意做緊,家下雜仔搞到佢地既生意,點會無不滿…
大家生意緊密相連,點會無影響力!
策反你估一時三刻既咩,打機都無咁快啦…
再講呀…搞緊多野出黎唔係下面搞,係雜仔自己搞出黎呀嘛!唔係點解話雜仔權術一流,治國九流!出世靠老豆,做官靠老婆,叻既好似李源朝呢D比佢鬥走曬…
所以好多人未天真啦,越係權力架構裡面,越唔愛國愛黨,根本公開既秘密!
愛國愛黨只係得五毛藍絲廢人小粉紅先會講…
LifeStraw Personal Water Filter for Hiking, Camping, Travel, and Emergency Preparedness https://www.amazon.com/dp/B006QF3TW4/ref=cm_sw_r_cp_api_i_uy2DEbE17RKFX

呢支飲管可以係你飲水嘅時候同時過濾
河水泥水都得
link入面係最平嗰款
可以過濾病毒細菌寄生蟲微膠粒
貴嘅款反而過濾唔到病毒
不過過濾唔到chloride同重金屬
又除唔到臭
可以過濾18000L水
一支救全家
可能係上山下鄉
有錯請指正
可能支共淨係口交 唔出兵呢
不嬲都係情報中心
北韓當年係香港捉條女走添
巴打覺得淨水丸好啲定lifestraw好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞