[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈10 之 小粉紅義和團向萬國宣戰

1001 回覆
42 Like 2 Dislike
有啲日本人心水清,知道港台文化同支那大不同
但多數都係七八十後,因為佢哋成長嘅時候港台係四小龍嘅其中兩條,支那嗰陣仲食緊樹皮
究竟d蝗蟲到未 等左好多個月
響流浮山哺緊蛋
中移動無左七百萬用戶係咪證明中國死左咁多人
加埋死七百萬 差唔多
中移動無咗七百萬用戶,中電信無咗四百幾萬,中聯通未出
用戶減少咗千幾萬,當你一半人躝咗出去cut咗中國個number,咁都仲有七百幾萬
唔會
個數包曬所有服務
呢個post拆曬出黎:https://lihkg.com/thread/1935093/page/1
比盡你死一百萬人都唔野小啦,支共而家報幾多?幾千
遲下換個對支那强硬既上台,泡菜都極大機會
證明我估野都真係好撚保守
本身估武漢八十萬患者only 而家死都唔止呢個數
下,阿袁國勇都話最差情況香港都150萬人中招,支那
忽然覺得聽日有唔好嘅事發生...
上次天鴿/山竹果 d feel
150萬推到最盡先有 香港唔會啦。。。
咁當然啦,即係如果香港都可以去到咁,支那死100萬人at least啦,死700幾萬就誇d
支那個數要喺後面加返兩個零先信得過
,即係已經直接偵查同收緊料!!!
嗚哇,東西兩方既算命占卜都算到今年六月至八月會有硝煙血腥味……有無咁準呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞