[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈10 之 小粉紅義和團向萬國宣戰

1001 回覆
42 Like 2 Dislike
可能真係我諗多左掛,唔知呀,依加有種諗法想大陸仆街,所以有D神經質
但都冇咁黑
有,今日講咗會打仗
唔明 組係美國唔再係最強?
醒起George Bush連任前一年出兵伊拉克
有冇講幾時?或者咩月份之後?
Ching 開始擦緊槍
頤和園個湖吹到好似打八號波咁,跟著北京天津又着撚哂火,好似係大災難嘅先兆咁
現在中國的糧食問題:

960萬平方公里的中國排在世界第3,但是很多地方或是乾旱少雨​​的沙漠戈壁,或是常年低溫的高原寒地,耕地佔國土面積比重僅有14%。人多地少,人均耕地面積僅為0.1公頃,遠低於俄羅斯、美國、巴西和阿根廷等農業大國。因為長期依賴化肥破壞了耕地的土壤結構,造成土壤板結和鹽鹼化,導致化肥利用率僅為38%,遠低於發達國家50-60%的水平。中國又是嚴重的缺水大國,人均水資源僅為2050立方米,僅僅相當於世界平均水平的1/4。而農業灌溉消耗了中國60%的可利用水資源,用水效率卻僅為30-40%,遠低於發達國家70-80%的水平。

看完以上,大家應該就能明白,中國如此的地理環境和土地污染,突然變成了朝鮮化的閉關鎖國,不對外貿易,那麼大部分人口將返回去種田來解決糧食問題,從工業國倒退回農業國絕不是開玩笑。
佢地要搞掂D濕9環保政策先開始學人講種野
有預言今年大陸有大地震
之前四川都震過幾次細嘅
台灣國內共諜 奶共人士 藍營一定後欄放火搞破壞
種閪到咩支那啲爛地,真係鎖國嘅話分分鐘好似以前文革廣西咁人食人
喺邊度有得睇?
搞緊啦,係咁屌個防疫政策
係咪想燒死啲蝗蟲?
啲蝗蟲唔係新疆西藏入咩?
自從之前睇過iamgay 同新屋嶺卧底,仲有阿特蘭提斯,關聖帝君 D 預言
及後又證實係流料,真係灰左D

人人都話支爆會仆街.我都好希望成為事實
但目前除左見到全世界應付武肺
暫時睇唔到有D咩野會天滅中共
美國又未做D咩野
其實都幾無奈

我見到既係黑警繼續亂拉亂打人
藍絲打人唔拉,只打壓手足
無能政府打壓區議會,
夏寶龍阻止35席
仲有好多打壓香港的小動作

所以依家見到D 咩預言,例如狂隆 D 虛幻化 光明共濟會動作
咩北京地震,
我會覺得佢地只係借現實去幫自己去建立利益圈

到底要等到幾時先破曉見到陽光?
唔係掛支持民主自由會GG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞