[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈10 之 小粉紅義和團向萬國宣戰

1001 回覆
42 Like 2 Dislike
咁一定,而家都殲11
最好笑江澤民時期只係話:喂你撞到人都要講聲sorry啦,同埋叫賠100萬美金,老美冇so佢,道歉都冇,同而家戰狼中國差幾遠
好似5月台灣總統就職,支那一定呢幾個月會不停搞9台灣,台灣抗疫咁叻?支那就會搵野唱衰你,希望台灣唔好自滿
真係打嘅話美軍好快會趕到,沖繩就喺隔離
丘品師傅幾準
Benny話西方爆肺炎會勁好多
初初諗住佢鳩up 唔信 一定係日韓多d
點知意大利
支那會聯合國民黨一齊發動輿論攻勢唱衰小英
法國、德國、西班牙都爆到吧吧聲
玩蠟燭一早講過支那同西方爆得最勁
我都係睇果集覺得流
但果集係鬼佬未爆之前
今晚睇J師傅
咁佢有冇講會打仗
其實我覺得佢卜未必唔準
不過佢未必夠國際視野或者多角度去解讀
佢解完你知個象解釋方向就夠
我又記得杜汶澤玩塔羅牌果集都幾準
popo加人工就預左
蔡英文果到真係出左事,第日就炒左直升機
好彩處理得好
無lin人真係搞緊第二壇野去博翻身 23條

佢好似斬釘切鐵講trump連任唔到
侵連唔到就大獲
而家呢幾日d新聞都好有開戰前夕feel
咁有可能會將原本9至10月先開戰嘅時間提前
地球聯軍大概快則一個月慢則一年打贏支支
但打完侵侵可能連任失敗
好似WW2完左churchill咁
侵連唔到香港台灣可以
民主黨個2條傻鳩
美國都可以
biden:xi is not dictator
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞