[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈10 之 小粉紅義和團向萬國宣戰

1001 回覆
42 Like 2 Dislike
如果世事好似狂隆講到咁完美就好
中共可能真係要一打十啦,依加俄羅斯好似開始爆武肺

https://twitter.com/dbezuqun/status/1241387928439291904?s=19
攻打萬山群島做海軍基地
一定要,因為有武裝既部隊唔可以有前朝舊臣係度,二來香港警察既水平太差,完全無左果種對社會既道德感同責任感,一班兵痞,三來呢班警察已經敵視左個社會,會有報復心理,難以控制,所以高層果班直頭要槍決,中層同底層果班要審判,就算行之經年都要做…
可參考烏克蘭既做法,將果班黑警,特別防暴果班趕曬去烏俄邊境,等佢地兩邊都不是人,而佢地既做法都幾正確,因為到今時今日烏克蘭果部份黑警到家下都認為自己無錯…
烏克蘭果班家下理得佢地死,好似財產都充公曬,只要接近烏克蘭就直接射殺,而俄佬又懶得收,真真正正變左object
都可以,但係需時經年,或者空軍先由美軍幫手,二來訓練空軍需要最長時間,等基建配套搞掂曬再駐軍都唔遲。
送晒三萬隻去桂山島
大家咁快諗到咁長遠
好擔心武肺已經會搞死香港開始爆了
真係on9 隻病毒明明就係支那搜出黎
但竟然怪個總統 然後又話唔可以叫武漢肺炎 會歧視到人
之前侵侵好似撚過班偽善撚
好似話你地咁同情啲難民 安置難民同你地一齊住
班偽善撚即刻收聲
好似拆彈專家紅隧口嗰幕咁
嗰班左膠純粹為道德光環啫,到真係叫佢哋做野嘅時候佢哋就會收皮,同啲支那人成日講一個中國差唔多
全部鬼佬既心態 都無重視過武漢肺炎
香港太細,如果要趕最少要趕返上東莞,剩係趕去深圳嘅話好易會被佢地游水過返嚟
我覺得佢係好似二戰羅斯福咁一早知日本想偷襲珍珠港,然後借武漢肺炎出兵打柒支那
ptu其實定位係國家憲兵,英系國家好少會有依樣野
香港係沿海地區,咁多外島,掉佢地出南海荒島都得既…
向北既話,其實仲遠D都得…
因為我覺得香港搞掂既話,大陸都會收收地皮,我覺得會有好似漢朝末年或五代十國果種狀態…
珍珠港之後 全國上下支持反擊
但而家好多左膠屌侵侵
因為如果一開始就控制好個疫情,個情況就會好似03年沙士咁,支那之後當乜事都冇發生過,與其係咁不如借個武漢肺炎令到支那自曝其短等全世界人一齊插爆佢,同時亦都話俾人知世衞係一隻無牙老虎嚟,廢嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞