[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈10 之 小粉紅義和團向萬國宣戰

1001 回覆
42 Like 2 Dislike
老屈美國搞到侵侵好嬲
尋日架機飛咁近唔知有咩動作
支那有冇出聲?
唔撚係燒糧倉呀?
諗住入嚟睇預測變到睇埋軍事討論
冷靜d北方不嬲乾到pk,往年呢個時候亦係沙塵暴季節,你望佢旱災/毒霧仲大d機會
琴日推得勁撚快
本身唔識呢啲 追完po叫做多左小小認識
之前係咪有人話旱災之後會有蝗蟲
記得有人話係一個組合,旱災-蝗災-飢荒-瘟疫
歐盟都加入

歐盟也宣布與台灣中研院合作開發疫苗和快篩
https://lih.kg/1932722

四夷重譯稱天子
聽番評論先好笑,好似02年呢款偵察機同支那隻殲8相撞但竟然無事,而支那就機毀人亡
美軍來了我帶路
而家歐美擺撚明落鳩你支那面,唔去抗疫不特止仲要走去大肆紅色宣傳,台灣咪趁住支那唔得閒嘅時候同歐美合作,經過今次武漢肺炎之後台灣喺國際社會上嘅地位一定會有所提升

係咁上下啦支那野
復交在望
係就正,不過支那肯定唔會放過台灣,可能真係好似兩宋話齋支那會發動台海戰爭,但失敗收場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞