[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈10 之 小粉紅義和團向萬國宣戰

1001 回覆
42 Like 2 Dislike
但美國到依家都係無原因出兵
開燈聚會 23 倒共策略之前文後理
2020年3月20日,閉門避難第二天。呆坐在家中想起最近發生的事情,將這些事情串聯起來,看到開燈會倒共策略,前文後理十分清楚。
中共搞一帶一路為了海陸路串通伊朗,取得伊朗石油,同時向中東及南歐輸出中國製廉價產品。意大利是中共進軍南歐的橋頭堡。中共勢力直達南中國海和東非,將南中國海和東非天然資源送到中國。中共可以擺脫美帝操控的國際石油及商品市場。簡單地說,豬頭習搞共產世界新秩序,跟開燈會對著幹。
開燈會當然不會讓豬頭的共產世界新秩序成功。2018年,開燈會與茶黨結盟,開展中美貿易戰。2020年年初,武漢新沙士猛烈爆發時,美國的主要供應鏈早就從中國轉移到其他地方,包括越南和印度。要是美國經濟仍然依靠中國工業,武漢新沙士令中國工業和運輸停擺,美國經濟也會崩潰。十分明顯,中美貿易戰是武漢新沙士爆發前的部署。
伊朗成功發展核武的時候,中共和伊朗可以威脅歐亞非三大洲,削弱美國的國際影響力。伊朗的死門是經濟,油價持續疲弱,伊朗經濟陷於崩潰邊緣,美國經濟制裁是落井下石。沙地和俄羅斯打石油戰,一齊增產再加上美國頁岩油供應,油價崩盤。伊朗經濟必然全盤崩潰。經濟殘破的伊朗無法抵受武漢新沙士攻擊,突然成為重災區。侵侵打落水狗,趁佢病攞佢命,加強制裁伊朗。奧巴馬跟伊朗訂立限核協議,美國本來已經放寬制裁。侵侵單方面退出限核協議並且嚴厲制裁伊朗。美國制裁令到伊朗剛好在爆發武漢新肺炎時陷入經濟崩潰邊緣,剛好又踫上沙地與俄羅斯打石油戰,油價崩盤。
意大利跟中共搞一帶一路。開燈會矛頭直指意大利。問題是,開燈會大本營之一是英國,疲弱的意大利經濟受到武漢新沙士衝擊必然撐不下去。英國會受到池魚之災。英國剛好在意大利爆大鑊前脫歐。
巴基斯坦是中共鐵桿盟友,東非是中共勢力範圍。這些地區十分貧窮,經常鬧飢荒。數千億蝗蟲侵襲東非再襲巴基斯坦,將這些親中共國家搞至糧食供應嚴重不足。難道蝗蟲替美帝消滅敵人?
武漢新沙士的本質是中共醫療和生物科技無法應付。這樣的神奇病毒無論出現時間和傳染力殺傷力都是天作之合。還有2019年豬溫和2020年草地貪夜蛾侵襲中國農作物,所有事情實在太巧合,難以置信。只能說,這是開燈會傑作。

睇下就算,不過我都同意唔會有咁多巧合
開燈會係光x會?
茶黨又係咩黎?
最簡單解釋就係白人中產
香港成個上流社會嘅人都要逐一審查有冇做過啲賣港嘅野,有就沒收家產+驅逐出境
香港大爆發機會好大,全球都要口罩,呢 d 物資好難再出口,未來口罩生產線攪唔攪到熔噴不織布呢層關鍵原材料都係一個問題,而最重要係有班人冇防疫意識,將口罩亂掉亂放,要隔離既又逃走
香港旗本身就係,7.1 之役就係呢支旗一出而震撼整個英國
支那醒目既就快手開波博一鋪好過,環球經濟死哂但美國一定回復得快過你,當全面中美經濟脫勾後支那仲有外滙賺到咩,冇水買糧食,失業率升到爆係可以預期,不如而家世界亂亂地博盡佢啦
唔使想像,丘品話 2021 入侵香港搶糧
對日本嚟講,台灣係自己個仔,一手一腳建設出嚟
當年有份冇公開既調查指八成幾人要求留英
最大問題係班人民 無屌支那老屈 仲話武漢肺炎係歧視

咁樣好難開戰
直接廢除呢個勳章
咁多年嚟個名單重新檢視,
真正有貢獻另頒新勳章取代
五年係唔夠,香港成個體制同公民意識都要大執,過程太快可能會好似大久保利通咁令社會不穩
到時要追授返新嘅勳章俾彥霖妹妹同梓樂
薑蓉條柒頭都拎住本英國護照叫人愛國啦屌
所以而家就要儲定糧,世澤都講咗
戴卓爾夫人我覺得冇問題
一來當其時民主歸支派已主導輿論而冇其他人反駁,劉慧卿問點解將香港交比屠夫政權,戴卓爾夫人:全港人得你咁諗

二來,所羅門一個經典故事
一個仔兩邊都話係佢
個官話斬開個仔一人一半
假既就話好呀,斬 la
真既就話咁我放棄
支共要開戰,香港人冇明確表明要留英,
仲聽信民主歸支,英國一來保護香港人生命,二來既然香港人選擇咗歸支又點會同你打;直布羅陀人同福克蘭人夠堅定,英國自然亦企得硬,呢個亦解釋到點解上年下半年有人問歸英呢樣野,英國話呢樣野要由香港人自己提出 (雖然未來局勢發展可能由美國出手要英國 takeover)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞