[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈10 之 小粉紅義和團向萬國宣戰

1001 回覆
42 Like 2 Dislike
最近先follow兩宋,唔想追post
請問佢點預測今年支那同香港?
美國攞緊料準備爆支那大鑊
當我9up乜都好, 除左軍事野, CIA受託暗中查探被自殺既野
若果出EP-3E就應該似軍事行動較多,但亦都覺得CIA係香港做左好多野…應該侵侵兩手都準備曬
邊度睇到嚟數據
想知道下
呢排美國領事館停哂簽證服務,好可能係集中資源以美領館做base,準備喺香港同啲黑警/摺被軍嚟場激戰,我相信美國喺全港十八區都應該擺咗唔少針喺到
呢層肯定,CIA應該呢兩三年已經插曬針,搵曬agent,我懷疑連MI6,俄佬FSB,甚至摩薩德都係香港收緊風…
個個都想喺香港分一杯羹
呢層一定,二來香港打後既事可能對大陸好大影響,到時將大陸當西餅咁斬件都呀出奇
支那被人斬開十六碌我唔理啦,最緊要有人睇住香港唔好落入啲支那軍閥手中就得
我覺得唔會,因為全世界既Boss都係香港插曬旗,一髮動全身,點會比支那軍閥搞,有機會變成緩衝區添,亞洲瑞士
你碌上少少睇我條link,有巴打簡單拆咗三大電訊商條數
如果真係咁香港會變到好似民國時期上海公共租界咁,所有國家都嚟香港做生意,香港人亦都終於可以擺脫支那魔爪做返啲屬於香港人嘅野
搵到了
或者如之前有巴打講俾返英國管
頭先聽屋企人講今日係春分,即係春天已經過左一半
如果兩宋真係咁準
咁五月前就應該會開波
英國…我始終覺得如果英國當初係想香港好嘅話點解要1997年扔低香港人走咗去?

不過Jessica Adams個觀星預言都話香港會喺2021年開始逐漸回歸英國
我想香港獨立成國多啲
求人不撚如求己
不過都真係要啲大國去庇護過渡到獨立為止
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞