[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈10 之 小粉紅義和團向萬國宣戰

1001 回覆
42 Like 2 Dislike
如果突然大量捉人就應該差唔多開戰
Winter is coming...
希望係真,呢篇好好j
侵侵唔係已經宣布左進入緊急狀態啦咩?
防武漢肺炎係虛
承認台灣國係實
滑越起飛係英國係70年代因為養唔起彈射器航母而發明
蚑那得咁少直昇機,起兩棲登陸艦黎晒太陽?
蚑那想頂美軍航母用柴電潛艇啦

同埋滑越起飛係到70年代先有
大家覺得左膠定藍屍禍害重D
一鳩樣,不用分那麼細
https://news.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/3106299

侵侵而家唔同你客氣,索性成份講稿寫哂做Chinese Virus
而家火藥味好重,侵侵已經完全無視咗支那發窮惡直接叫Chinese Virus
我就不嬲豬嘴出街
應該未來光復後都會好緊密咁合作,雙方價值觀極度接近同可以互補
成個政府都中咁滯
嬲先係正常,依家支那落足藥想將責任推俾美國,佢身為美國總統又咁愛國唔嬲就假
其實根本就唔洗睇支那面色,一個流氓政權你越讓步佢就越得戚,何況美國好歹都仲係世界霸主,支那得個第二都唔知有冇就喺到學人阿吱阿jor,俄佬都勁過佢啦
維吾爾人有東突厥藍色日月旗
吐蕃人有雪山獅子旗
香港人差支旗去代表香港民族精神

早半年有好多國旗設計post
但宜家多左人叫香港獨立唯一出路反而無人提
諗起之前有個報導話泰國漁民用漁網捕獲支那潛艇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞