[突發][有圖]口罩工廠潛逃

1507 回覆
1722 Like 31 Dislike
點丫, 一聽到建制01, 就怒了?建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01建制01
返工喇,唔係無錢架啦
果然係弱智仔先愛國
幾篇加埋即係
- 2月底租屯門聯富食品包裝工場
- 需時兩個月改裝
- 聯富發現裝修期間已經在生產
- 3/8主動解租約,一星期清場
- 3/15 5pm前搬機走
- 機及原料去到流浮山物流倉
- 連登爆已搬離屯門
- 口罩工場反擊係流浮山物流倉起廠繼續
- 連登仔發現城規批地條件不可作工業用途,會令物流倉被收回地段

咁都好明顯係口罩工廠有問題,多過人地有問題
根本建制01幫屯門班友,係因為屯門係藍,
而口罩工廠可能係黃,但一定唔係藍,
建制01不嬲都係大陸拎黎帶風向,
姐係話大陸都唔想口罩工廠掘起,
想向香港持續搞口罩外交
如果咁推論,
大陸係唔支持口罩工廠所以派網路軍抵制抹黑,
姐係話我一直同大量5毛講緊野,
得啦,我收皮,
你地慢慢玩
同城規篤灰啦
地址應該係seko倉嗰邊
呢個交畀報紙做啦,廈村
好大機會捲緊錢走,口罩機放埋一二邊
發現城規批地條件不可作工業用途,會令物流倉被收回地段
有排攪了
DLLM 你真係咁撚驚我唔敢應我?
剩係識得應D冇point既post
知道係藍,無買。

幫龍門買好過!

如果口罩工廠係藍,點解建制01會幫出新聞帶風向反口罩工廠?你地答我啦
屌你老母 又話走,仲係到up 乜鳩啊
屌你老母
鳳降村隔離果堆倉!?
如果係果度個情況都大致一樣 都係本身唔做得工業用途 要用一年半載時間同城規會申請planning permission 喺規劃大綱圖S/HSK/2果頭應該無地可以就咁埋去就開得廠做生產架

原理好簡單 如果周圍嘅新界地都隨便開得廠 就唔會咁多廠佬要捱咁撚貴嘅租啦
露晒餡啦
就憑佢報警 仲話香港係法治社會
就知佢人定鬼啦 仲討論咁多做麥柒
果然收左市民錢有錢個閪樣都惡D,而家有錢就惡到出律師信
如果一早講150蚊防咩到唔包, 你要既就要, 你想買咪買, 自願既.我覺得合理.
但你D貨又唔合格, 又講番轉頭話150蚊好平, 仲想點? 呢個就唔合理!
係, 卓伶 & 亞致力都係果度
師兄好波
順便講多兩句啦,其實點解我哋會搬呢,就係因為屯門呢個無良嘅廠家,叫我地入去用個地方嗰陣時就扮好人,然後聽到政府可以申請補貼就諗辦法趕我地走,還一直拿我們的生產線叫投資者參觀拉錢!

唐生佢當全世界傻嫁? 可以申請補貼關業主咩事,業主會有錢分到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞