[突發][有圖]口罩工廠潛逃

1507 回覆
1722 Like 31 Dislike
花生花生
工聯會有份先唔怕走數
一早都聞到伏味
一條心等wiki kkwong罩
咁撚樣都叫floor plan
花生!
啱呀!同行兒女唔會過你一棟
一早講咗除左wiki Wong 嗰間其他唔係藍就係紅
做地盤都有判上判啦
你唔係以為3M 直接搵原材料 自己係大陸開廠整呀嘛? 痴撚線 小朋友大陸真係世界工廠嚟 唔好咁天真啦

即係點呀 間廠淨係生產3M口罩夠生存? 一個月產一百萬個都賣唔哂啦 賺得幾多? 個個月都賣到咁多? 一個月賺你幾十萬?夠養幾多人

定係有大陸人開廠 做中間人 各類型嘅口罩都用 接到3M訂單先做3M N95
等3M過嚟睇下間廠 睇下成品合唔合格
做完依批 接下韓國KF94嚟做

好心用個腦諗下啦
訂野 正常留 tel / email + 稱呼(唔係名) 已經夠
要比個人資料,一定有古惑啦
話20號運作, 咁不如直接影間廠啦
駛咩 post 張咁嘅 "floor plan"
之前禁過入去個網睇最快要排到6月先拎得貨
應該好多人中招
唔單止手足相信同路人

藍屍真係sor撚ry 啦今鋪
一係俾錢冇貨收,一係俾錢買污糟口罩
呢間係咪啫係話上次網上開賣但又自稱俾黑客攻擊只係賣左10%果間?
黑白是良知啊
6月到時大把大陸廠開。。。。1蚊個賣落黎佢都笑到gapgap聲
我收到料,不過唔知堅定流,佢地用左千幾萬買左造溶噴布既機器返黎,有心做大佢,所以係唔會走佬
係物流大倉旁做無塵室係咪玩野
因為有補貼趕佢走? Up乜9?
樓主回應下人哋話影相果個係業主個仔
部機生鏽你睇左未?部機殘體字你睇左未?
蘋果有份幫條撚樣宣傳架
一係鬼一係豬隊友
唐唐果獲都未同你計
搵架屌雞車爆唐唐潛建地庫
點知689個撚個都潛建
係邊個左右大局
香港人係豬兜但唔係個個係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞