[突發][有圖]口罩工廠潛逃

1507 回覆
1722 Like 31 Dislike
其實佢講到整到VFE,就feel到鬼鬼地
要買防VFE99% 既口罩,係幾咁難
我發覺好多連登小朋友同堆fb 藍屍曱甴屎page 一撚樣,全部都唔撚用腦去分析
求其有條友post 幾張相加段字作撚到似層層就一大堆跟尾狗和應又乜又柒
差在藍屍page 既對象大多數係d奶共廢老
連登對對象係一堆大學業都未畢,0社會經驗既小朋友

唔係今晚見到有人係d whatsapp group 見到呢個post都唔會屎忽痕走上黎
問下樓豬 樓豬就係間廠原址嘅業主 佢知點解會解約
點解你咁似打手?
而家渣咁多錢。。。點會無貨交。。
架車間公司好似幫緊一間叫中外運嘅物流公司做野。
你仆街呀 你有質疑即係佢哋啲人

Floor plan
比居民睇既走火路線圖都pro過佢
Ching 揸錢同呃錢好似係兩回事
Pish
你地快d cut單啦,
講到咁唔係唔cut牙?
再開放我想再入多次920,

我都唔知你地支持d咩?
呢家咪本土有廠賣高質口罩囉!仲拎三個認證,
其實想點?你地其實個理念係咩?
係咪出個google sheet賣口罩既黃色廠,
仲話5月先出到貨既就信得過?
然後仲玩轉帳?
個d有咩認證?係想趁疫情趁機賺一筆錢罷了吧
我睇唔出個d有心keep做口罩獲

呢家信用卡都唔算d錢即時到賣家手,
都叫銀行hold住,
轉帳個就唔係啦,
直頭一去無回頭,d口罩連盒都未設計
證書都無,得幅設計圖。收左幾百萬盒口罩既錢,乜都無。幾時交到貨?
Push
今次渣都冇
買渦輪冇咁嬲
本土好罩又係咪呃人?
得啦收皮啦
LOL 我又冇乜所謂,由佢地鳩嗡
反正都唔係淨係呢單野令到我對連登有呢個睇法
利申:無買過 會員都無做 因為佢唔係黃嘅
口罩夠哂用 因為係遊行必需品

你哋班仆街又話黃色經濟圈 又同口罩工廠買口罩?口罩工廠 唔係黃架屌你老母 死去嘅手足唔會忘記你
買口罩工廠嘅產品 正一死仆街 中撚緊武漢肺炎

咁樣得未呀?乎唔乎合到你證明唔係打手嘅要求? 識得俾你多就係打手 仆街啦
Cut左未?定根本連信用卡都冇?連毛都未生齊既死靚仔?
即刻幾多打手開OT
咪撚當人傻先得㗎
新廠有無呢樣嘢先
Push
快d Cut單啦,
好恐怖丫,核爆啦,
比250去買印尼d垃圾口罩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞