[突發][有圖]口罩工廠潛逃

1507 回覆
1722 Like 31 Dislike
咩情況。。。。
1句到尾

幫我含撚啦,柒左又唔認

btw你買左好多貨咩,做乜死攬住mask factory, cap圖上黎睇下你買左幾多

話就話你900蚊,其實係買左最貴個plan, 上左賊船
你呢啲點極唔化 你有錢做咩唔買架私人飛機學誠哥去入啲口罩返來派街坊
你咁睇得開啲錢 快啲派啦

同你講賣口罩要先通過驗證再賣合符大眾期望嘅口罩,你就講冇錢就唔好用。
牛頭唔對馬嘴
我吊完爽完,係時候去工作, 你地自便, 慢慢係度自HI
點解要blame the victim?
明明係間公司仆街走去屌啲受害者
開頭未有人爆料個陣鬼知係呃人咩 知道係呃人就唔會買啦
買咩口罩都有機會比人呃架啦 咁係咪咩都唔使買呀?

利申無幫襯
睇死你買左最貴果個plan呀
即係你去讀書測驗 測驗合格咗等兩個星期先出證書
咁你去讀書測驗啲時間都未計入個兩個星期
垃圾貨不了
哇 律師信 真係好驚
工咩作姐,你嘅所謂做野,咪又係做黃牛
買期貨咗嘅人,轉過諗法
當自己係Kickstarter俾左錢
感覺會好好多
邊個要佢賣一盒賠一盒
相信亦冇人會做蝕本生意
依家係合理懷疑佢造唔出合格口罩呃人呀傻閪
我唔知佢之前間廠係邊
但而家係元朗流浮山係堅既
咁仆街啦
咖啡機前車可鑒
20日前嘅post

Mask Factory今日網上開始登記賣口罩喇,大家買之前有少少嘢要留意番
https://lih.kg/1895846

【黑心創辦人大揭秘】口罩工廠 Mask Factory
https://lih.kg/1896058

2日前嘅post

預告,Mask Factory好快會關門大吉
https://lih.kg/1923901

其實係你地唔幫手推post咋,一早講左
利申:無訂

咁藍不了
花生🥜mode
最興,民建聯捐返俾武漢,叫武漢揸油
真係潛逃仲得閒發聲名?

利申:剩係買左20蚊個盒
聲明
比返D credit佢, 聲稱20號開廠
不過佢之前就冇叫人自己衡量買定唔買 依家有咁解囉
解釋為「非常時期用非常手法」拎緊認證就先生產 後補證書
香港仲係法治社會?咁似啲廢老言論嘅
如果佢係黃,咁佢瞓咗幾多個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞