[突發][有圖]口罩工廠潛逃

1507 回覆
1722 Like 31 Dislike
無菌鐵皮倉? 會唔會漏水?
一早有人講條仔係老人
心存僥倖仲去俾$,blame the victim?
一嚟唔係個個都上連登
二嚟有好多人係出呢啲post之前已經買咗啦
買左個d當自己用廿蚊買左盒救救算啦
人地話非常時期非常手段呀 咁平仲想點呀?想要合規格就比幾百蚊買炒價啦喎
一早係幾一早?
我都係係佢開售咗一段時間之後先知佢有問題 幫手提身邊啲人唔好買
張相係佢搵我公司報價send過黎既,btw我見間野咁鬼無接到
姐係一路裝修,一路整口罩😱😱😱😱
唔好再同 愛國愛港 條友對話啦,睇到火都嚟,點解釋都唔明,十足啲廢老 先發貨後認證都可以覺得冇問題,咩構造
應該未開機,我見佢話23號左右開始
佢搵你公司整咩
話咗佢係藍絲架啦,死都唔認
啲口吻同用詞都係勁廢老
口罩都要買期貨
都痴撚線
姐係宜家有冇貨交都死

好人好者有必要咁做?
唐生多謝你話我知你岸鳩
所以叫左你地多d上連登,同埋跟實twitter同tvb戰隊做任。

個post20日前開wor, 點會買左呀
最憎就係你呢d明知有伏仲要死去搏彩數
中咗招就扮晒好慘苦主咁
根本自己拎黎 巴打提都提晒 仲想點
講到尾你又咪係投機 明知風險成數大都去玩
仲講到自己大條道理咁 俾人屌幾句都理所當然啦
受唔起好心咪上黎無病呻吟
最好笑係佢地會怪遲睇睇唔到唔知呀嘛
買野唔做咗research見到有就狗衝去買
伏咗就大條道理呻吟話自己好慘呀乜乜柒柒
點解 "苦主" 都要俾人話喎
搬廠真定假都好,佢部機咁樣整出黎都唔用得。大把人叻過佢有經驗過佢都沒生產到 憑咩佢搞得掂?無謂搏啦
話俾人知佢真係on9
流浮山搵刀手啤口罩?
網購需留意風險,尤其是要先付款。買家需要向店方查詢清楚,了解口罩發貨、口罩質素和真偽,並要衡量購買風險。建議面交才付款,並即場檢查口罩。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞