[突發][有圖]口罩工廠潛逃

1507 回覆
1722 Like 31 Dislike
可以話解約就解?
乙方仲戴埋頭盔話d貨質素與佢無關
講到一買口罩死全家?
係你智商白痴咋 佢講緊唔合格合隻係最平個隻 30蚊30個 我買左既係v99 搵醫生驗腦啦垃圾
唉都係想買盒平口罩姐
個個仲係到訂6個月既口罩
聽到口罩兩個字就發晒狂,
而家收到都唔知仲敢唔敢用
香港港豬真係特別多
仲有 人地成份99%係fb道 你fc左未丫垃圾?
依家口罩工廠有哂工聯會 姚潔凝加持 有版你睇仲唔係藍?
你比到民建聯支持誠哥既證據而我又買咗佢啲罩我咪死全家囉
不過我全部口罩都係外國訂返黎 留返quota比你慢慢訂啦
到時咪知
信者恆信 唔知點解有啲人咁大反應係咁屌連登仔會炒車 而家口罩工廠乜柒 都無起碼連登仔起碼仲出到吓圖"作到文" 反觀呢個唐生 廠又未有cert 貨又未過test 全部都係得個講 咁都叫prove到連登炒咗車咁咪炒囉
我愛國愛港 呢條廢物P牌一睇就知係打手啦. 你自己買咪買囉, 咁撚多廢話, 屌你老母俾人踢爆左呃錢唔順呀? 傻系
我叫你走呀,唔要面
這間野連講野口氣都係果種"我就係中立的,估唔到香港變到點樣點樣"的藍屍,整個期貨買賣都係伏味十足,都唔明點解死都要去買期貨。樓上仲見幾個好落力死雞撐飯蓋的人,好心你地就比心機做好退款先,講到又話要捱夜但又浪費時間上來死撐
走呀話人垃圾既垃圾,fc呢個字都唔到你用
超級抵死
一早講過唔好買
買嘢又唔睇清楚邊個做邊度做
抵你俾人呃啦
吊飽啦我 訓覺啦
你地慢慢自hi得閒就自我幻想map我落藍絲
從來覆文我自己爽完就算
記得講完唔好買藍營口罩,唔好講一套做一套跟住比自己黃絲友咀死自己全家,
真係好好笑,有你地班垃圾唔怪得知中國仲想搞口罩外交
老母死都話要買呢間
我話hktv mall(唔係魔童自己整嗰啲)有時都有進口貨,我琴日又訂到
就算口罩工廠唔走佬咪起碼四月先有貨
魔童進口貨你mon得實就點都三月有貨俾你啦
愛乜撚野國,愛乜撚野港,上block list啦傻閪
呢個post都幾撚搞笑 班買家訂左成個月 俾人講兩句就起哂鋼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞