[突發][有圖]口罩工廠潛逃

1507 回覆
1722 Like 31 Dislike
好想睇苦主群
留名4月睇下點
呢d擺明係當初信垃圾政府,以為乜事都冇既人,到驚覺唔妥至四圍 "兩盒,thx!"... 我從一月頭已經開始買口罩,3M N95、Medicom、Cranberry USA乜都買過,到一月尾已經買夠唔再買,二月開始市面乜古靈精怪口罩都有,生蟲印尼貨都兩三舊水一盒,我就唔敢再買!如你所講,買到都未必敢用!
我係唔買架啦 岩岩都話留返比你買 就算你唔係藍絲 你亦都唔會係黃絲 只係一個為利益而妥協既腥港人
拎最好個款都過唔到ASTM1(95%),會突然爆到99%比你?如果個盒寫99%就係99咁不如你去買救救啦
得閒問下佢收到罩未
一句講晒 貨呢?到時你收到貨咯 咪開返個post 大肆反擊樓主 bin c囉

條友有前科 有人擔心都人之常情丫

利申:我就唔關事嘅 純粹入嚟食花生嘅啫 係見你咁奮力維護呢間公司 人地同你有親? 定係受薪職員抑或有佣分 就算有幫襯呢間野 都唔會咁反應囉
講聲比你地班垃圾聽,
我買左一萬蚊口罩,呢家大約拎番萬3蚊,
仲有十幾盒係家,
個900蚊我係當投資咋,
你估好似你地班傻仔咁?
柒夠未呀,再嘈殺埋你老豆老母十八代
我貼左有人經教育電視爆料條Link
爆料都話係搬,不過前一日先知wor,同埋前一日仲帶客去睇生產線,如果你係有心搬大廠,咁樣約客睇好搞笑,睇完你就搬走,如果搬大d expand,你都約個客遲d睇

一係新場有排未Ready,一係新場無原有個場咁掂,水9 個客
愛國愛港 果隻?
屌撚柒到佢飛起
咁我一定係你口中既傻仔
12就傻到買定外國貨
又話訓覺?走啦,屌你老母
笑死 講到我唔見900蚊要喊咁 咩都驚咁就賺唔到啦 咁既時勢賣番去ebay都有人要
到時咪知囉
建議樓主可以貼貼教視條 link
https://t.me/hkgetv/2818
你咁唔緊張$900就去訓覺啦
嘈生晒
滾返香港討論區啦
但唔見900蚊代表你on9沒藥醫
當投資就唔可以柒嘅,冇撚野下話你

你買牛個市跌,我笑撚柒到你大姨媽都唔識黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞