[突發][有圖]口罩工廠潛逃

1507 回覆
1722 Like 31 Dislike
。。。 有無咁撚on9 依啲一睇就知係昆人 仲要問黃藍 姐係佢係黃都會甘心俾佢昆?
一早block柒咗呢條友
個熱門勁多傻閪po. 抵死啦
班港豬係咁架啦 龍門任佢搬嘅 自己都會做嘅嘢 咪扮睇唔到
有種你地全部人咪同我賭囉,
一定有貨出,最多遲到一個月,
V99放上ebay250蚊一定有人要,
輸左你地全部找數裸跑旺角
咦 你之前唔係話上網訂到3個月口罩咩
你就好啦 𠵱家我左撲右撲 都係得1個月口罩

個地址係一間叫Alala Entertainment 海帆娛樂嘅製作公司,電話跟華藝娛樂一樣,而華藝娛樂地址響葵涌,咁即係話,口罩工廠係暫借海帆娛樂個地方嗎?
睇緊龍珠,
沖完涼個頭仲濕
地址係唐生公司既,華藝娛樂都係佢既,楊xx好撚多個名,楊政,楊永賢,楊永清,楊清,都係佢
又話瞓嘅?藍屍果然講一套做一套。定係你隻俾人當狗養嘅豬唔忿氣,要𨂽蹄𨂽爪先得
呢個就係答案
救救咁薄唔值錢,好飲仲唔係三層,
就佢fb三張cert,一定值250+,
贈句比你地,
用下豬腦好無,呢個年頭掛黃絲排頭出口罩出貨/拎到cert而無比人打壓既機率有幾高?你地究竟要理想主義到幾時手?原料打算全部外國入口?我睇係你地攬少機率高過我囉
😮
佢唔講呢句都算
佢講呢句真係無腦

要刷靚個招牌正常人都一定會拎最靚嗰隻貨出街驗
佢而家拎得出手嘅都只係講緊PFE 唔過90%
除非佢製作環境/機器/原材料有改善
否則無啦啦一個月內邊有可能確保到PFE過99%

仲有好多人無留意佢個口罩 delta P >5.6
astm level 1上限<4, level 3上限<5
我戴3.7都覺得唔夠透氣
佢隻口罩>5.6,戴足一日你仲唔焗到頭暈

利申:
純粹針對個口罩本身嘅質素去講
唐生為人係點就唔評論
試吓快啲瞓覺~
定未瞓得著?唔好咁擔心啦
動新聞之前係咁推.... . 係咪同一伙? 收咗幾多廣告費 .
求推

(建立抗疫文化!) 香港係香港人主埸!! 鬼佬要跟我地戴口罩文化!!
https://lih.kg/1927383
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞