[突發][有圖]口罩工廠潛逃

1507 回覆
1722 Like 31 Dislike
Seko中文唔係一輝咩😂
咁唔駛討論落去啦,
你地唔洗買就收DADD啦,
齊認證又話自己唔洗買,
未拎認證又話人地拎假認證所以自己唔買.
你地精神分裂丫?
流浮山邊有工業地,車房地都係同城規會臨時批
叫你走呀,屌你老母
超, 你地係咪SHORT嫁, 一個係度呼喚我, 一個叫我走,
睇下你地班友D素質,
洗唔洗等你地傾完我再決定出唔出PO丫??
咁姐係要買定唔洗買?
要討論定唔洗討論?
要覆PO定唔覆PO,
好亂丫, 吊晒你地老母
素質
留名
大家諗下計有乜辦法要條老千嘔凸
素質。

五毛打手
係丫係丫, 你地除左不停話我係打手係藍絲, 仲有無其他反博我講既野?剩係識係度PO人地個新廠房門口, 然後就話人地咩咩77, 根本唔想/洗買就過主啦
唔同嫁喎 一輝有幾個倉但全部響流浮山道, Seko 響屏廈路屬於廈村範圍
引申曾經響廈村果頭返工
做咩姐你
應我拉 -->請問佢邊一part係歪理

無端端post條link 又up D 9唔搭8既野
你直接應我未呀? 你思覺失調睇唔明?
跟英文
舊Post有人Post咗呢段新聞,原來佢係報警告業主

《香港01》到屯門工廠求證,負責人梁先生接受訪問承認曾將廠房租予Mask Factory,本來與對方傾好同意裝修廠房,由食品工場轉做口罩工場,需要約兩個月裝修,「但係原來佢裝修期間仲要喺度開工(造口罩)」,他認為做法不合理,於是決定中止租約,強調對方「製唔製造口罩唔關我哋事」。對於Mask Factory聲言已報警並出律師信控告誹謗,屯門工廠員工直指「依家係佢哋誹謗我哋唔係我哋誹謗佢哋」,強調公司做實業,不會對口罩工廠言論感憤怒,「佢之前做過啲乜嘢大家心知肚明,我哋做實業,網民都會企我哋呢邊。」
https://lih.kg/ovnQoQX
呢間嘢個facebook page簡直係marketing+pr經典反面教材
建議業內人士真係去學下野
睇下你地班人,
仲係屯門, 人地去左流浮山啦,
屯門裝修緊做口罩?證據呢?影片呢?
我剩係見到屯門間野好有問題,話唔定轉頭租個場比其他公司賺大錢
屯門班人都反晒面啦, 講既野有咩野公信力
仲有建制01無幫口罩工廠出PO,
就證明佢唔係藍啦, 你地真係好無聊
屌你老母走啦,你係咪同唐生上過床姐?
你走啦,屌你老母
好大包花生 幾個朋友唔聽講課左期貨
留明笑鳩佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞