[突發][有圖]口罩工廠潛逃

1507 回覆
1722 Like 31 Dislike
你點影的
K kwong 佢講明個filter 先係重點
會賣埋俾大家
老實咁講, 生鏽容易解決, 機殘體字好難避免, 正如你平時買野唔少舖啲收銀pos system會見到殘體字

但問題係, 佢聲稱20號開始運作, 仲要有無塵間, 今日當未過12點都15號, 成間廠應該見得人架啦喎
你弱智架 部機唔係大陸機係咩機呀? 做過廠都知加熱嘅零件係好快氧化架啦
全部都看圖作文 收皮啦

利申:無買過 會員都無做 因為佢唔係黃嘅
口罩夠哂用 因為係遊行必需品
建議大家搵下港產Arist咖啡機嘅資料睇,同呢單野有異曲同工之妙

話有floor plan圖即刻放心晒果d,當年Arist乜鳩產品設計圖生產線圖都有齊仲有埋成品mock up,但最終都係得個桔😂
除左k kwong wiki其他口罩廠完全無諗過要買
連登仔不敗之地:

真走佬=連登仔講中左
假走佬真搬廠=藍既連登仔唔撚會買
間廠房租黎做樣,收晒錢就搬野走佬?
睇fb佢聲稱被迫遷
賣口罩原材料同機器既人講既,部機千二萬
咪係囉,做咩事要租個場俾記者影相做勢呀
一開始係新場到set好哂機器就得啦,搞咁多野嫌錢多呀
即係最後結論係部機生鏽同made in chi na唔係走佬?
一陣比人解釋埋係咪就會潛水?
連登仔又比你過一楝
佢地之間係有d野,首先唐生遲找數,其次iso持有人唔係唐生,唐生依家做緊既野影響人地個iso,所以有嘈過。
業主個仔?人地得10幾歲,豆丁一個,未免太睇得起人了吧😂
點解冇新廠地址,
點解政府有補貼就要趕人走,
點解個floor plan 無detail
乜做人有良心真係咁難咩?
新廠未拎到cert係無塵間就開機做口罩咁顛?
好記得unwire仲幫佢澄清
出專題話見過實機同試飲過

然後宜家
二億同良心,你揀邊樣?
果陣勁多人罩都未見到隻就做打手
話上得蘋果做訪問唔會藍得去邊
訪問條片入面個老闆部電話用殘體字就無視
怪自己傻豬
最新fb update:
唔睇內容 笑撚柒我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞