[突發][有圖]口罩工廠潛逃

1507 回覆
1722 Like 31 Dislike
😂😂😂
唐狗上水
屌你老母,走啦
寧願藥房買貴罩都唔喺佢度買啦,仲要係訂左先
唐狗得閒上連登
不如快啲開機出貨啦
佢個名又柒又p牌又「吊」又唔識打字你地仲同佢嘈
block左佢算啦
除了恭喜都唔知講咩好
我敢講呢個Po大把呢d人、
準備下個月無晒又周圍乞,
但自己無貨又唔去唔落訂,
船頭驚鬼船尾驚賊,
成班死乞衣,去乞食啦!
廠佬邊有咁易做
上蘋果宣傳 都仲有藍絲買
用下個豬腦啦,
批發1蚊個係散裝黎,賣到去日本amazon都3Xx一盒,
呢家日本amazon根本可以講係無日本品牌貨源,
下個月你地班垃圾無貨就載印尼臭罩啦!
笑L死我
叻啦叻啦炒狗
賺個$3000就出黎打飛機
仲要講到好似得自己識買口罩咁

睇完第一段仲有咁多盲毛買真係冇得怨
3月中先嚟搬?咩原因要搬?

至少要1個月set up 機器
2個禮拜試機
2個禮拜試產

另外證書要出左trial run 先可以拎去做測試
又要等多2個禮拜

6月交唔交到貨都成問題
可能原本有貨都俾樓主搞到冇貨
留名睇樓主比人告
有言論自由唔代表可以發布假消息
死蠢 一開始就咁多爭議 用肛門諗都知無論點都應該停一停 唔好㩒制俾錢住先啦
你唔好叫我是巫師啦 直接叫我是廢柴算啦 廢柴
大家企出黎諗一諗,佢地2月7日先成立,14號話自己有無塵間整口罩

然後上面有巴打爆料話佢地同第一個廠房(即係見哂報嗰個)終止咗合約

上面有人話係迫遷,最少都要一個月前通知,講緊係平時租屋都要一個月
而家搞廠房呢啲係唔係應該需要更長時間
就當呢點講得通,佢一早有後備計劃,搵到另一個地址設立廠房
講緊3月20日就正式開始運作,到今日16號都只係得張爛鬼Floor Plan出黎,乜柒相都無喎,說好的無塵間幾日之內就起好
認證呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞