[突發][有圖]口罩工廠潛逃

1507 回覆
1722 Like 31 Dislike
屌 講咗個老板係走數王 仲要係工聯會有關係 都仲有人中埋去 究竟係咩心態
P
見佢facebook話搬新廠
推推
等陣先 樓豬話唔會俾到貨喎
俾到貨就道歉
宜家改咗要俾到幾多批貨先無問題?
咁爆
好彩冇買
我個批三月廿六號就有第一盒,
四月廿六就有v99,
我都唔知呃咩,
難聽講句,收到貨後信用卡公司都應該仲hold緊佢條數,
跟po的垃圾黃絲可否用下腦先學人覆po
《好消息》忍左咁耐,卒之可以同大家講啦,我們正式安排好我們嘅新廠房,將於3月20號正式開始運作,廠房佔地20,000尺,旁邊為全港其中一間最大的物流公司,可以方便我哋嘅發展。同時,我哋嘅無塵間將會檢測ISO14644-1 Class8 嘅認證,然後我哋整個系統都委托左BSI幫我地運行呢一個ISO13485嘅系統,另外我們亦會同步申請歐盟認可的CE,然後配合埋我哋12條嘅生產線,四月中更會有中童及小童嘅生產線可以做到口罩出嚟俾小朋友用,務求可以用心用力全力的去撐香港人自己友!

俾大家睇吓個Floor Plan先啦!

順便講多兩句啦,其實點解我哋會搬呢,就係因為屯門呢個無良嘅廠家,叫我地入去用個地方嗰陣時就扮好人,然後聽到政府可以申請補貼就諗辦法趕我地走,還一直拿我們的生產線叫投資者參觀拉錢!不過唔緊要,天無絕人之路,俾我哋搵到一個好好嘅地方可以等我哋發展,既然地方大左啦,我哋就訂多咗幾條線返嚟,希望可以好好服務大家!

「原來搬屋搬大廠都可以俾人話係走佬」又係一次好好抹黑嘅證明!真係唔明點解,唔可以好好做下實事。在某網站的照片就是這個無良廠家的兒子偷拍我們搬運的過程!你可以看到這些人的心是用什麼來做的。

有關一些想退款的朋友,我們已經設立了一條15人的CS團隊,會逐一和每位想退款的朋友確認,因為今天是星期日深夜,我們目標是在未來三至四天希望可以處理好所有退款事宜。我看到的,就是大家對這個香港的信心崩潰,只要有任何風聲,就亂。多謝支持我們的會員,就是因為你們的支持,我們才有動力去打這一場仗。現在因為這個抹黑,又有一堆信心崩潰的人不停瘋狂inbox我們,這是什麼的一個香港!今晚我們又不用睡了。

請大家熱切期待我們口罩工廠Mask Factory的最新消息!

口罩工廠
Mask Factory

上年反送中我自認自己絕對係一個黃絲
冷靜落嚟諗諗吓其實有時真係兩邊都唔抵幫
警甴絕對要死全族
但連登仔可唔可以比返些少智慧出嚟,
理性討論一下,唔好人云亦云呀?
都唔係淨係呢個case
有iso既貨,實道歉,1盒都得(新廠嗰啲)
呢個post咁多打手
你點影的
黃維基會唔會未有貨先收錢呀
黃維基部電話會唔會用殘體字呀
(唐姓電影人電話系統用殘體 參見蘋果訪問)
而家有邊間黃色廠出左垃圾呀搵黎睇下?
藍色嘅就現成有一間
呀唔好意思 係罩都未出

屋企大把罩
唔使買藍色垃圾罩真係留個言都寧捨舒暢
叫佢裸跑旺角啦 叫佢道歉有咩用?佢個道歉值錢嫁咩?
https://www.facebook.com/sptmask/
遲啲又有一間預售口罩
佢始終有一台機(講黎講去都係得果台),要生產其實一定冇問題,佢仲好巴閉打鑼打鼓做善事捐口罩添

問題係佢有冇可能超大規模生產,同埋製成品嘅質素

典型騙局套路,拎住10蚊呃人話自己有10000
同愛國人士有不共戴天之仇,屌你老母,走啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞