機票改期/refund討論區

1001 回覆
6 Like 35 Dislike
cheapticket有覆過我,但要收成1775手續費,我再reply問有無得waive就無覆過我
幾耐都唔緊要

其實好想飛,真係好多謝支那
Hkexpress 退錢 幾耐先收到?
你飛邊到?點退?
4月泰航
似乎冇得退
快打去問啦 我係回程改左去程無改 都比我full refund
4月尾瑞航 飛德法
班機唔取消無得退
等下囉
Thai Airways 去曼谷
錢已退

個電話打極無人聽, 我send email 就搞掂
巴打我都訂左復活節泰航去曼谷. 想問下你係直接email 泰航要求取消機票定係經旅行社搞?
等下就得
我都係復活節土耳其航空
我見佢3月一個禮拜得3班機
4月一個禮拜有6班
應該好快會調整4月cut航班
到時cancel左就可以refund
填你張flight ticket入面右上角個ticket number
FINNAIR 4月30前出發無限任改到11月30之前來回,地點要一樣,航班時間,日子可以任改,0 charge
情人節優惠搏到3K7來回德國
我係泰航個網買飛, 就直接send email 俾佢地話cancel 想refund
佢地退足錢
Express唔洗傾
無錯 我真係好多謝支那將我地既假期粉碎
HX幾時退呀
利申:買左五月機票,但睇黎無得去
本身復活節去日本
一直等緊佢cancel flight 今日終於等到
Btw Peach
我cheapticket買佐emirates
又係4月尾去istanbul
依加想唔去,不過冇cs答到可以改/refund
以後真係唔搭emirates 咁多airlines有得退得佢無
你打去hotline定直接填request refund form? 個hotline打極都冇人聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞