機票改期/refund討論區

1001 回覆
6 Like 35 Dislike
巴打申請full refund?
Qantas 我四月出發,官網買
一早收到退款
反正任改 唔怕!
你send 去邊個email? refund 左會吾會send email 話你知?
customer.relations@lufthansa.com
當普通inquiry咁email過去試試
佢會幫你forward個case去refund dept.

refund完係無email收嘅
未收到泰航退款,但係就收到呢個sms
你幾多申請refund 架?
好慘
買咗HK Express 9月飛日本,
仲未有消息可以退,
想死:(
無sms
收到泰國破產法庭同泰航嘅email話重組
升咗級做債權人
有冇人買過bravofly
搵左全日都搵唔到點樣refund
禁左manage booking 話我要係depart前24小時前先可以modify個booking
又搵唔到CS 試過send email去confirmation個email話冇呢個email,又叫人唔好打電話,電話係英國電話,上網睇d人話打唔到
啱啱留完言先見到ching問
你搵唔搵到?
我都未
直接打左去CS搞都係未收到
我3月中request,到而家得個code,仲未收到張voucher
屌,我3月底AM換8月飛台北,原來佢話要3月23前出飛先有得免費改
見啲人話係FB問都好似有人覆....而家完全無門
ching係refund? 諗住點搞
你成功係airline申請改?我今日有打電話去airline CS佢話要搵返agent

我都係partially used,但我買左flexible ticket,佢list flexible 既benefits一樣都做唔到,priority assistance喎,垃圾

Ching有冇試過打電話?個電話係英國電話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞