機票改期/refund討論區

1001 回覆
6 Like 35 Dislike
我都係
4月中jal東京可退可轉

搞緊...應該勁慢..
Payme增值再withdrawal
Emirates取消左一大堆flight, 有D去到6月30,要同佢講數先得
有無人book左sas機票?
依家炒左9成人
遲d 7月頭先去 執粒左點算?
其實有credit可以叫銀行出返check俾你。我試過。
巴打你係官網book?
唔係,不過都係諗住試下去嘈下佢咋
D代理實話跟航空公司policy
5月尾ANA 未有消息
依家改左, 只限72小時內先可以打到上去
gogogo 係咪已經KO左?
澳洲航空話限係3月底前退款,Expedia 但又淨係理72小時咁即係點搞好
而家改左只要出發or目的地要隔離都可以100%退錢
咁岩靚時間
我見官網仲係寫退現金券
https://www.facebook.com/Emirates/photos/a.196512987125125/2688051317971267/

Emirates

Today we made the painful yet pragmatic business decision to temporarily suspend all our passenger flights by Wednesday, 25 March 2020. The ongoing COVID-19 pandemic has resulted in significantly reduced global travel demand, accelerated by border closures, travel bans and country lockdowns.
勁多人屌佢,要佢refund
終於等到
Voucher雖然唔夠refund好,但都好過咩都無
唔掛得check 明天機票返香港無價錢出
係wo,我前日做到refund 今日淨做到
同條女6月去英國 諗緊好唔好改期
sis幾時request 用咩理由?

我兩個禮拜前request 因為佢改咗我班機
但係仲未有答覆 依家仲話停飛轉為travel rebook ticket
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞