機票改期/refund討論區

1001 回覆
6 Like 35 Dislike
我send左form refund. 話5日内回覆。
Avios 改機票要比錢
唔知改唔改好
如果而家換定啲Asia miles 下年去
假如到時都去唔成有冇得refund呢
啲Miles下年到期
8月張機票都退左先
90日前都全數退款
大不了再買過
直接sent email俾酒店 最後全部野退齊
三月中下旬永安申請cx退錢
今日收到錢喇
扣咗$150
卡塔爾仲未肯退錢
淨係肯退旅遊卷
幾時飛?
6月中至尾
飛歐洲 爆得最勁
長榮
個幾月了
我先一個月 仲以為已經好耐
睇嚟仲有排等
EasyJet 都未退到比我
Jetstar 無退到錢,
淨係比我一年內用返之前筆錢買返佢地機票
但之前email覆我話全退
我都係一路改期、但係唔知要改到幾時

而家日本緊急狀態都唔知幾時先去得
我經expedia 買左emirates 四月底既機票
大約四月頭取消到。
不過而家都未 refund

又唔知點做好,打上expedia只接十日內出發既行程。
機票佢電話話已取消,就咁就算。
avios refund 唔番D mile比我
仲要改期要錢
我屌你老母英航
我係3月打上去取消
期幾日收到佢地個退款
你應該都就收到
我AVIOS訂左米蘭回HK的CX機票,班機一早取消,我也申請了REFUND,3月12日申請的,至今都只係收到當日一封EMAIL

Dear Customer,

Thank you for your application for a refund of the following booking

British Airways booking reference:XXXXX
We have received your information and are currently processing your refund.

We will refund any money owed to the card used to make the
booking and we will send you a confirmation email when it's been
done.

Yours Sincerely,

British Airways

AVIOS未退,錢又未退
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞