機票改期/refund討論區

1001 回覆
6 Like 35 Dislike
七月取消航班機會大唔大?
好耐之前已經買左飛大阪
點知突然撞正姪女dse放榜去唔到
依家希望航空公司繼續停飛
今日打去催一催
即刻收到email confirm 話full refund
邊到有人答到你
3月打過去Qatar 做取消 今日打去問佢話要等到6月先有
想問買咗Emirate 6月去bkk點樣退?
我3月尾online request refund
今日打去催完 即刻收到refund confirm wor
想問下qantas點refund
我見佢官網都係得coupon
我on9老豆老母買撚左HX
今時今日日本都係講到4月退票咋屌佢
Any garuda on june
HX幾時先肯退
我全程都係打hotline做取消
佢話唔知邊到個財務部門停工所以要係香港呢到攪返 但起碼都要6月
你係直接收到條數退返落信用卡?
Asia miles 里數換酒店
酒店唔肯退返里數
琴日收到EMAIL
asia miles 終於肯退啦6月CX
終於收到通知
CX 6月中都cancel
即時入Form refund

依家就變左驚有asia miles 無時間用 好似年尾夠期,
收到公佈未? 我見有update了

6月都有得refund.
好多都退到 係爭酒店,asiamiles覆話酒店暫時唔退 5月尾再睇下點 扣左9萬里
唔好蝕比佢
不過都係只可以等

酒店應該都係會屈服, 時間問題姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞