機票改期/refund討論區

1001 回覆
6 Like 35 Dislike
封左咩?
隔離14日
Self isolate only
都夠死啦
除非唔撚理姐
自願性質姐理撚得佢
隔離14日
Self isolate only
都夠死啦
除非唔撚理姐
自願性質姐理撚得佢

咁我無野講了
同之前屌政府假封關一樣
啲大陸返黎既人家居隔離係廢
大把人都係咁
勝景遊無視港人安全!歐洲團堅持如常出發
https://lih.kg/1924936
借位一問 5月ANA飛日本係咪未有得改機票?thank
屌 四月頭 我原本去英國 尋日改去紐西蘭
點知而家封撚埋關
越南峴港,17號走佢15號話取消全世界落地簽,頂佢個制
emirates 12月尾買咗復活節去慕尼黑
跟住去到2月中無啦啦班機取消 自己幫我轉咗另一班機 個轉機時間長到on9 所以我去改機票 佢地都接納咗

跟住去到而家決定唔去 問佢有冇得改或者取消 同我講話因為之前免費改咗一次 而家冇得再改或者退錢但個問題係佢自己改咗一班我唔啱時間嘅機 搞到要我改 而家又唔撚比再改或者退

CLS公司 個hotline等咗成日都冇人聽
我買Qatar 左去西班牙又係改過一次時間,唔知有冇得refund
4月復活節 AKL因航J等
4月尾5月頭 歐洲LHR FRA 因航F
5月中 秦國因航J
6月尾 歐洲FRA因航F

全部都係等因航公布full refund安排
四月尾新航去新加坡仲未有取消
唔想去好耐
有無Emirates試過用呢條黎退歐洲機票
REFUNDS AND REBOOKING POLICY FOR CUSTOMERS UNABLE TO TRAVEL DUE TO TRAVEL RESTRICTIONS
因航六月飛歐洲仲未有宣布
宣布完可能取消都要手續費
訂咗4月去巴塞但佢啱啱 rearrange 咗去AMS再轉去BCN 冇話可以refund喎
下個月去london,我都係emirates,之前班機取消左被迫轉第二班機,呢家想cancel
有無人已經收到refund 都唔知要等幾耐
分分鐘武肺搞到陷球剷都未回到水
打去問睇下有無得refund啦
早排打左去cs
Full refund 只限於你班機cancel / 香港 or 你目的地封左關

要隔離唔算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞