[26]考緊26?你問我答!(5)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
非常時期冇得急嘅,有期佢就會打俾你,要耐心啲,個個都係咁等
我都係咁諗 所以唯有等
急都冇用 又唔會比你打尖
真,第一次自己練,睇youtube睇得多話控制車速接近0速,點知轉左彎一次都轉唔到一個8字都打唔到,練到灰。

琴日練多次,落斜無乜用break一野扭過去加小小側身,最後連續打左半個鐘無停過開心死我。

我轉右就夾實油缸,轉左就擘大腳側身過,一定要有速度先扭到

不過常樂街一多車一齊練就好緊張明明個位我練緊,啲教車師傅一帶三攝入黎趕走我又有啲仆街46唔減速沖過黎嚇鳩你
落斜唔好用break一野扭過去,呢個方法要記住先
巴打們係報左新觀駕既課程但未有人覆?
想問下新手學有冇話邊間好同抵
想快嘅暫時應該都係新觀塘駕駛學院最快,我就係報嗰度全餐最平嗰個plan ,大約7k,包埋政府學牌費同埋考試租車費,之後唔夠嘅再搵出邊師傅再補鐘
其實點解啲人覺得出去跟師傅好啲新觀10堂租車1680,出面淨租$230一堂導師再貴啲仲要唔係一對一,價錢都差好遠。
因為出去跟師傅真係會有師傅跟你尾去睇下你有冇做得唔好, 就算唔係一對一, 一對三都起碼叫有人吊住你尾去睇
駕院嗰啲堂全部食自己冇人跟, 貴在呢啲
出邊有間係$550有埋師傅跟你指點你迷津,到時如果自己唔掂搵佢跟一兩堂學下方法都OK,之後自練梗係買返佢個plan啦
$550/2小時
有用break既,但臨轉彎就無用。內傾,左腳擘出去,發覺內傾可以唔洗扭盡軩
終於收到改期信但又停左考路試
想問下封改期信信封會唔會寫住電單車考試?
唔知幾時先會知道改期改到幾時呢
有冇人租車練車果陣會揸到好遠既地方練八字

常樂果度又車上落 又多死車

諗住遲啲自己揸去冇乜車既地方練
正喎果度果度係咪學禁?
原來會寄信

巴打又係瞞住屋企人學?
淨係睇到係TD 寄
內容要開咗先睇到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞