[26]考緊26?你問我答!(5)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
啲人話大概一條半
我自己就會愈打愈細 去到一條多少少
咁就超有信心
轉右就條半,轉左就攞盡都有剩。
你唔係24考咩, 有陽光喎
落雨新導師堂仲上唔上到
25呀
我24,pass左考慮下奏即刻去ck落訂adv150
照去, 只有8號風球唔開
聽日準備雨中模擬試
輕鬆啦, 冇雨
諗諗下駕院學26都幾癲,得一次師傅睇住你揸
你講得啱真正自己磨練出黎
根本錯左都唔知,所以我先係到不停問
你陣間考完mock捉住師傅問,上次我問多2句,佢好似趕住走
你咪試下鴨仔腳
停邊就應該好睇下你打到邊個位,冇特定
咁仆街我都覺深進完都無咩教過野,不過佢無趕住走,沙駕有個瘦瘦地既我覺得好鬼hea
鴨仔腳你都信
又高又瘦? 其實佢唔hea, 我有俾佢指點過
唔知係未講同一個,唔算高其實,不過寸寸地個個
再唔係就問miss 好肯答
我平時自己練都無咩問佢地野不過,其實考試要過線,係未最好要過條線完全無車先做,練左幾次番駕院最後沙田圍最左線間唔時都會有車,有時讓比佢過先佢又唔過,佢會讓比我,怕考試陣間番唔到左線就仆街
又高又瘦? 其實佢唔hea, 我有俾佢指點過
唔知係未講同一個,唔算高其實,不過寸寸地個個
再唔係就問miss 好肯答
我平時自己練都無咩問佢地野不過,其實考試要過線,係未最好要過條線完全無車先做,練左幾次番駕院最後沙田圍最左線間唔時都會有車,有時讓比佢過先佢又唔過,佢會讓比我,怕考試陣間番唔到左線就仆街
通常有車你咪行慢啲打燈,佢見到你應該走ga la
呢度見冇乜車就要過了
其實一般情況下,如果因為前面有死車,另一條線不停有車,cut唔到線走被迫停左,會唔會因為咁有細tick。同埋假設我停左再開車,係未望鏡,打右燈,做開車動作望左右鏡拎頭,之後就可以直接cut右線過死車。我發現有時都避免唔到因為死車而停低,可能我判斷唔好。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞