[26]考緊26?你問我答!(5)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
我仲以為路試唔同老強㖭
屌你老母運輸署 26都唔比考

想問下俾左5482後仲有無其他費用?

考電單車係咪有分棍波同自動波?
租車費 考試費 個啲好似無計落去
係有分棍同自動 我就walkin搞既 佢會問你
建議只報強制試先 因為強制一定要駕院考 同埋就算你依家報全餐 點都係pass左強制 佢先會幫你排路試期 唔會同步排強制+路試咁著數
同埋可以考完強制 先諗出去學定跟駕院 你想駕院既到時先揀返黎報都得 價錢好似差不多定一樣 呢樣唔sure
棍波會唔會好難?
同自動波差好遠?

諗住考返個牌可以送下外賣
常樂無死車情況下一條線內打到就得
我會揀骨位上少少個到練
個到應該係最斜
我一月報頭先打去問都係叫我等
垃撚圾
一啲都唔難,初初想買羊,但考棍波,揸完棍真係揸唔返自動,架駛樂趣既野唔係羊可以俾到
等撚咗成年路試,話停就停屌你老母,仲要唔止一次
屌娜星又停

仲諗住報新觀駕快手少少
你想有幾快?新觀駕老強起碼都要半年啦,依家仲要運輸署停埋考試,佢都唔會有期俾考,打俾你托柒咩
近排有無巴打報左新觀駕…淨路試?
知唔知觀駕排期到幾時? (隊尾係幾時到?)

10月中報新觀,下個月20就考路試。依家聽聞啲期會快返,因為前排請左堆考牌官,不過wfh就無得避,慢慢等啦
終於打到八字 好感動

發覺轉果吓視線望盡唔好驚撞邊位就過到

同轉上果吓我覺得要比好多油
我未打過都覺得難,視線望盡要記住佢先
我自己冇搬身 靠定油腳制去打 依d我諗因人而異

但視線幫你轉急灣冇死錯人
打8字我覺得同強制嗰個灣應該有啲似,開頭唔識用視線轉過彎都好多甩漏
強制個灣我覺得仲難 特別要1波去轉

斜8個灣你用盡個位1波都轉到
要緊要部車有速度就唔會跌
越慢越易失平衡,速度真係好緊要
你係經meg報定點?
我等左5個禮拜啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞