[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[42]

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
咁作為忠粉直接買就是 唔需要送
唔係真係想要佢粒黃豆 係想自己預購條氣順dd 賣返出去都好賺返少少
我d窮撚思想
我自己都用緊wf xm3
1 II個款好吸引,但係隻紫色好淡
送既黃豆一向冇咩用,除左卡都係賣黎回本
香港等全世界bug fix晒先出,包穩定
我賭J香港sony班傻仔一定開7998
加拿大s20+都係1199cad
準備定7998都得
7998真係唔買佢隨非佢送嘅野多過s20+,不過冇乜可能

sony hk班傻仔佢地唔在乎market share,覺得始終有班死忠買,不如開貴d cap水
頭先撚真機
S20成個系列真機d色都好柒
將玻璃機身整到似膠都幾好野
我就肯定買唔落手
但事實上一般人唔會咁諗,九成九嘅人會帶套,然後sony又遲出,真係唔使同s20鬥
我用 Xperia 1 開住神魔玩、背景有 Chrome 同埋 JOOX 聽緊歌,夠膽死 JOOX 可以聽聽下自己 kill app
Sony 6GB RAM 根本就唔夠用,同埋 Sony 有冇 app 可以 lock 死唔自己 kill background app
預售有冇話幾時賣?
但問題係最快都要5月出,已經比s20遲,宜家s20仲要送耳機,點玩啊
可能最後送無線叉座
真係多L謝,皇恩浩蕩
Youtube music 都會 kill app
勁煩,炒股幾個彈黎彈去睇又kill
仲有好多艙底貨
希望香港係全球首發,有冇可能呢
所以我覺得 Xperia 1 II 畀得 8GB RAM,真係唔係幾夠,可能只係改善少少
之前聽唔知邊柒個講個解釋係,愈多ram愈哂電,所以ram夠用就算
不停 reload app 嘥電啲,定 RAM 多擺喺度唔用嘥電啲
岩呀,屌佢老母,我都唔明佢咩邏輯,整部電話出黎唔係預人長期用,係預人放係到唔用鬥長命
你用一種同時要螢幕同系統去運作app嘅動作去比純比ram用電量去比,無人比得贏你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞